Șoferului i s-a stricat mașina din cauza unei gropi, în drum spre mare. După 5 ore un polițist din Călărași și-a oprit mașina de serviciu lângă el, dar ce a urmat a lăsat cu gura căscată o țară întreagă

politist calarasi

Un șofer ghinionist se afla în drum spre Constanța atunci când mașina i s-a stricat datorită unei gropi foarte mari de pe șosea. Ajutorul pe de care avea atâta nevoie avea să vină abia la 5 ore de la incident, de la o persoană de la care nu se aștepta, din păcate, la mai nimic bun, cel mult la o amendă…

Această persoană a fost un polițist care a făcut ce i-a stat în puteri pentru a-l ajuta pe șofer. Atât de impresionat a fost șoferul de acest gest salvator încât a povestit totul pe Facebook, iar mesajul a devenit rapid viral!

Iată care a fost mesajul de pe Facebook al șoferului impresionat de gestul polițistului:

,,Bună ziua! În dimineaţa zilei de vineri, ora 04.00, am avut neplăcerea, în drum spre Constanţa, undeva la 30 de km de loc. Viziru, să intru cu maşina într-o groapă imensă unde am crăpat janta şi nu m-am putut deplasa timp de 5 ore. Ţin să mulţumesc domnului poliţist Tătaru Gabriel, de la Biroul Rutier Călăraşi pentru ajutorul acordat. Acesta venea de la Călăraşi şi se îndrepta spre Bacău. Poliţistul m-a luat cu maşina lui şi m-a dus spre Viziru, precum şi în alte localităţi din apropiere pt. a reuşi să rezolv problema. Într-un final, cu ajutorul lui am reuşit să cumpăr o roată de la o persoană din Brăila, pentru a putea continua drumul. #Respect #Poliţia #Română!”.

La scurt timp de la aflarea faptei polițistului, acesta a reacționat și el, mulțumind tuturor pentru mesajele de încurajare:

,,Mulţumesc tuturor! A fost un gest normal şi de omenie! Mă bucur că am reuşit să aduc un surplus de imagine Poliţiei Române, Biroului Rutier Călăraşi, dar şi instituţiei din care fac parte, repectiv Ministerul Afacerilor Interne! Nu toţi politiştii sunt sperietori, suntem şi noi oameni la rândul nostru”.

Sursa: cancan.ro