ULTIMA ORA! Ce se intampla in aceste momente cu Stela Popescu. Starea actritei s-a AGRAVAT

Stela POpescu

Adevarul despre starea de sanatate a Stelei Popescu. S-a zvonit ca ar fi grav bolnava. „Iau pastile jumatate de ora”. EXCLUSIV!

Stela Popescu are o forta de munca de invidiat si, in ciuda varstei inaintate, continua sa-si onoreze angajamentele profesionale.

Stela Popescu are venerabila varsta de 81 de ani, dar pare mult mai tanara. Timpul a fost bland cu indragita actrita si nu i-a rapit din eleganta, umor, energie si rafinament.

Ei bine, in ciuda aspectului fizic de invidiat si a numeroaselor contracte pe care le onoreaza cu dedicare, protagonista noastra recunoaste ca nu se mai simte ca la 30 de ani si, desi nu are probleme grave de sanatate, ia cateva medicamente. In plus, aceasta a marturisit, in urma cu cativa ani, ca sufera de diabet, dar ca deja s-a obisnuit cu afectiunea pe care o tine sub control de multa vreme. Spumoasa ca de obicei, colega de scena a lui Alexandru Arsinel ne-a declarat ce face inainte de fiecare ritual de infrumusetare.

„Inainte sa ma demachiez si sa ma cremuiesc, iau pastile jumatate de ora (rade). Ma simt foarte bine, doar ca nu suport caldura. Vara, cand nu am turnee, ma retrag in oaza mea de liniste, pe litoral”, a spus actrita.

In cartea ei de bucate „Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, vedeta a facut referire si la boala ei „pacatoasa”. „Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce? Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scrie colega de scena a lui Alexandru Arsinel.

poatenustiai.ro