Cum afli cine ți-a ignorat sau șters cererile de prietenie pe Facebook! E mai simplu decât crezi!

Sunteţi curioşi să aflaţi dacă anumiţi prietenii v-au şters din lista lor de pe Facebook? A apărut aplicaţia care poate răspunde la această întrebare!

Dacă aţi dezvoltat o curiozitate pentru acest aspect al vieţii voastre sociale virtuale, există o aplicaţie cu un nume foarte sugestiv menită să vă răspundă la toate întrebările. ,,Who Deleted Me for Facebook” sau ,,Cine m-a şters pentru Facebook” vă ajută să ţineţi o evidenţă strictă vizavi de persoanele care sunt prietene cu voi pe Facebook dar, mai ales, care au fost odată dar au decis să vă elimine din lista de contacte.

Eduardo Saverin şi Mark Zuckerberg, buni prieteni şi colegi de facultate, au petrecut multe nopţi nedormite, încercând să găsească o modalitate de a se face remarcaţi printre studenţii eminenţi ai Universităţii Harvard.

Din păcate, singurul handicap al aplicaţiei este că nu vă poate spune cine v-a şters de la prieteni decât din momentul în care aţi instalat-o şi aţi rulat-o prima oară. Aceasta este o restricţie care ţine de modul în care Facebook permite terţilor să interacţioneze cu pagina voastră de profil. Ca urmare, pentru ca micul program să nu aibă vreo problemă pe viitor, Anhtony Kuske, creatorul ei, a găsit un mod alternativ de funcţionare. Nu rămâne decât să rulaţi din nou aplicaţia peste câteva zile sau săptămâni pentru a fi uimiţi de ,,Prietenii lipsă”.

loading...

Miliardari din întâmplare (The Accidental Billionaires) este un bestseller New York Times, a fost tradus în douăzeci şi patru de ţări şi a stat la baza filmului Reţeaua de socializare (The Social Network), răsplătit cu patru premii Golden Globes şi trei premii Oscar.

Ben Mezrich este absolvent de Harvard şi autorul a douăsprezece cărţi, printre care bestsellerul internaţional Bringing Down the House, care a stat la baza scenariului filmului 21, cu Kevin Spacey în rolul principal. De asemenea, semnează scenarii de televiziune şi publică articole în Boston Common şi revista Flush.

Poate cea mai cunoscuta metoda este cea de a apasa F5 pentru a vedea care sunt prietenii care raman in ecranul mic din stanga ferestrei. Reprezentantii Facebook sustin ca astfel putem obtine o lista scurta care „i-ar putea include pe cei apropiati din punct de vedere al interactiunii virtuale cu ei, adica mesaje, comentarii sau Like-uri”. O alta varianta ar fi cautarea dupa o anumita initiala a conturilor din lista de prieteni. Afisarea acestora intr-o anumita ordine ne-ar putea indica persoanele care ne viziteaza cel mai des profilul. Cu toate acestea, si aici “spionii” sunt selectati tot din lista de prieteni, asa ca nu putem sti daca altii ne-au “vanat” postarile in aceasta perioada.

Sursa: playtech.ro

loading...