Din păcate este adevărat! Îndrăgita cântăreață Niculina Stoican este distrusă. S-a aflat azi și vestea a dat-o peste cap

Vremuri tulburi pentru Niculina Stoican?

În toamna anului trecut îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican primea o veste mare: soțul său, Vasile Stănescu, era eliberat condiționat după ce petrecuse doi ani în închisoare, aceasta fiind pedeapsa accordată într-un dosar de obținere ilegală de rambursări de TVA.

Pe atunci solista scria fericită pe Facebook: ,,În sfârsit, s-a terminat, suntem amândoi! Vom face Sărbătorile împreună!”.

Soțul Niculinei fusese condamnat alături de alte 10 persoane pentru că ar fi făcut parte dintr-o rețea condusă de controversatul Genică Boierică, interlopul din Craiova. Această rețea realizase un prejudiciu de 13,6 milioane de lei.

De asemenea, și Niculina Stoican făcuse parte din dosar, Evenimentul Zilei scria în 2005, conform wowbiz.ro: ,,Niculina este cercetată pentru evaziune fiscală”.

În 2014 Genică Boierică a fost condamnat definitiv la 10 ani și 3 luni de închisoare, în plus, alături de alți 11 inculpați trebuia să înapoieze statului peste 11 milioane de lei, dar Boierică nu a mai fost de găsit după sentință și a fost dat în urmărire internațională prin Interpol.

Genică Boierică, considerat mai demult un fel de ,,protector” al Niculinei Stoican (s-a scris la un moment dat și că erau amanți), a fost acum extrădat din Italia și va face ani grei de pușcărie în România.

Iată ce informații apar în comunicatul oficial: ,,În noaptea de 28 spre 29 august a.c., o escortă a Poliției Române a preluat din Italia și adus în țară un bărbat urmărit la nivel internațional de autoritățile judiciare române întrucât este condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani și 3 luni pentru infracțiuni de natură economică.

Acesta a fost localizat și depistat, în urma schimbului de informații efectuat prin intermediul Biroului SIRENE, în Italia, la data de 22 iunie 2017, iar la data de 16 august 2017, Curtea de Apel din Milano a decis predarea către România.”

Surse: wowbiz.ro, stirileprotv.ro