INCREDIBIL DAR ADEVARAT !!Teo Trandafir NU se ascunde! A vorbit despre căsătorie …>>

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Naturaletea sa si felul in care spune lucrurilor pe nume au facut-o sa fie iubita de public.

Chiar daca nu vorbeste prea des despre viata sa personala, Teo a decis sa spuna cum stau lucrurile in ceea ce priveste dragostea, marturisind motivul pentru care nu s-a recasatorit.

,,Nu mai cred in iubire, in acele suflete pereche.Cred in iubire si intr-o relatie de respect, parteneriat, nu mai cred in amor ghebos. Am foarte multi oameni in viata mea, nici unul neaparat.Nu sunt facuta sa fiu maritata. M-am maritat de doua ori, de fiecare data cand am facut asta, a doua zi am simtit am ceva legat de gat. Nu pot sa stau maritata, imi place diversitatea. Primul lucru la care ma gandesc, cum as divorta eu de aici. Imi place sa mananc paputachia, este un fel de mancare greceasca. Vreau sa ma mut in sudul Frantei, nu imi plac vacantele. In weekend-uri plec din Bucuresti, ultima oara am fost la Manastirea Curtea de Arges. Cred ca daca faci o nedreptate unui om, ti se va intoarce. Peste douazeci de ani as vrea sa fiu in televiziune, alaturi de colegii mei’’, a spus Teo Trandafir pentru o revista din Romania.

sursa: www.bzi.ro.