Revolta unui roman ajuns in pădurile austriece: ”Priviți cat e de verde austria!” Distribuie mai departe daca simti la fel!

”Priviti cât de verde este în Austria. Priviți cât de intacte sunt pădurile acolo. În tot acest timp, Romania trimite mii de tone lunar in Austria, lemn brut…pentru foc și pentru mobilă…După ce ne vom toca toate pădurile, vom ajunge să importăm și apă potabilă, din Austria evident ! ROMÂNIA TREZESTE-TE ! Vă rugăm share !”, este mesajul românului din Hațeg.

Cât de importantă este România pentru firmele austriece este suficient să fie spus că Schweighofer operează la Comă­neşti cea mai mare fabrică de plăci de lemn în panel din lume. Materia primă provine în proporţie de 75% din surse proprii, po­trivit paginii de internet a companei, probabil de la fabricile de cherestea pe care le deţine în Sebeş şi Rădăuţi.

Doar în ultimii 11 ani, peste 32,66 milioane de tone de lemn, de la rumeguş, butuci, vreascuri sau placaje şi până la lână de lemn, foi de furnir şi alte produse fabricate din lemn au luat calea exportului, potrivit datelor furnizate la Institutul Naţional de Statistică (INS).

Priviti in video-ul de mai jos !!