8 mituri despre amorul oral pe care sigur și tu le-ai fi crezut reale până acum

Amorul oral este unul dintre cele mai tabu subiecte legate de intimitate. Indiferent de faptul că refuzi să oferi sau să primești plăcere oral, există cu siguranță câteva lucruri legat de care nu aveai niciun fel de certitudine. Iată care sunt cele mai răspândite mituri legate de amorul oral.

1. Amorul oral nu este igienic

Acest lucru nu are nicio legătură cu realitatea. Atâta timp cât ambii parteneri se îngrijesc și acordă atenție igienei lor intime, nu trebuie să îți faci nicio grijă. Chiar dacă ți s-ar putea părea ciudat faptul că bărbații ejaculează și urinează prin același loc, o igienă corespunzătoare te va asigura că vă veți bucura amândoi de plăcere. Dacă ai senzația că te-au putea confrunta cu vreo problemă, propune-i partenerului tău să faceți împreună un duș sau o baie fierbinte înainte.

2. Spălatul pe dinți poate preveni transmiterea bolilor

Multe femei trăiesc cu impresia că, dacă partenerul lor suferă de vreo boală cu transmitere intimă, spălatul ep dinți după amorul oral poate preveni transmiterea acesteia. Ei bine, acest lucru este fals. Chiar dacă pasta de dinți sau apa de gură pot acționa ca produse care îndepărtează placa antibacteriană, acestea nu vor reprezenta o barieră solidă în fața împrăștierii infecției în organism.

3. Prezervativul trebuie dat jos

Există anumite tipuri speciale de prezervative concepute pentru amorul oral, folosite fie pentru a te asigura că nu te vei confrunta cu transmiterea vreunei boli, fie că nu vei avea de a face cu vreun gust ciudat.

4. Sperma funcționează ca un produs miraculos contra acneii

Multe femei cred că această secreție corporală a bărbatului funcționează ca un adevărat produs cosmetic, însă realitatea este că nu are niciun fel de beneficiu special pentru tenul tău.

loading...

5. Bărbații acceptă plăcerea orală oricând

Multe femei consideră că bărbații nu fac diferență între amorul normal, contactul intim și plăcerea orală astfel că se decid să ofere partenerului plăcere orală în momentele în care nu se simt dispuse să facă dragoste. Acest lucru nu va face decât ca partenerul tău să creadă că de fapt nu îți place să faci acest lucru și că o folosești doar pe post de o alternativă atunci când nu ai chef să faci dragoste.

6. Poți ajunge să vomiți

Chiar dacă pe parcursul acestei activități te poți confrunta cu reflexul de regurgitate, există foarte puține șanse ca tu să vomiți cu adevărat. Îți poți însă alimenta acest reflex dacă te gândești că nu îți place ceea ce faci sau că te simți scârbită făcând acest lucru. Pe lângă acest lucru, la momentul finalizării, ar trebui să știi că niciun bărbat care te apreciază nu te va ruga niciodată să faci niciun lucru cu care nu te simți în largul tău.

7. Partenerul nu te va mai privi la fel

Multe fete se gândesc că acest lucru este degradant și că le va face să pară înjosite în fața partenerului lor. Ei bine, acest lucru este complet fals. Dacă bărbatul tău te iubește și apreciază, va fi conștient că tot ceea ce faci, faci pentru a-i oferi lui plăcere, astfel că nu ar trebui să te simți în niciun fel judecată.

8. Dacă nu îi ofer partenerului meu amor oral, nu va mai rămâne lângă mine

Această afirmație este extrem de superficială. Chiar dacă acest lucru poate fi destul de important într-o relație pentru că arată legătura de apropiere dintre partenerul și cât de confortabili sunt unul cu celălalt, faptul că nu faci acest lucru pentru partenerul tău nu îl va face niciodată să te respingă atâta timp cât el te respectă și te apreciază cu adevărat.

loading...