Carmen Harra: Donald Trump nu își va termina mandatul. În SUA vom asista la drame pe care nu vi le imaginați

Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, a făcut recent o predicție îngrijorătoare. Contestată de unii şi apreciată de alţii pentru munca ei, celebra clarvăzătoare a reuşit să împartă lumea în două: cei care o consideră o șarlatană, și cei care au încredere oarbă în tot ceea ce spune.

Carmen Harra, care este născută în anul 1955 şi este nepoate lui Octavian Goga, este o persoana mult mai cunoscuta in SUA; doctor in psihologie, hipnoterapie clinica si terapii alternative, astrolog, numerolog, in sfarsit, este terapeut licentiat, oferă consultații telefonice cu 200$ pentru 30 de minute.

Însă în ultimii ani celebra clarvăzătoare a fost frecvent în atenția televiziunilor din România, datorită predicțiilor sale legate de diferite celebrități.

Acum, Carmen Harra a făcut o predicție cu privire la mandatul președintelui SUA, Donald Trump.

loading...

”Donald Trump nu își va duce mandatul la capăt” a prezis Carmen Harra, joi, în direct la postul de televiziune Antena Stars, potivit Antena 3.

”Când Hillary a pierdut în fața lui Trump am zăcut două săptămâni. Pentru că știam că nu se poate întâmpla nimic bun pentru America. America este zdruncinată rău la ora asta. Nimic nu merge bine. Acolo se vor întâmpla…poate în câteva luni vom asista la câteva drame pe care nu vi le imaginați.

Asta este greșeala karmică americană. E o întreagă problemă care va ieși la lumină. Trump nu își va încheia acest mandat. Și mai repede decât credeți” a spus Carmen Harra, care a adăugat că România este o țară protejată.

Voi ce părere aveți despre predicțiile clarvăzătoarei? Credeți în puterile ei sau considerați că este o impostoare?