Ce are Cătălin Scărlătescu în frigider de când a slăbit 47 de kilograme! Doar trei ingrediente

Cătălin Scărlătescu a pus piciorul în prag și a slăbit 47 de kilograme după ce medicul i-a sugerat că ar fi cazul din cauza unor probleme de sănătate.

Vedeta Antenei 1 a ajuns acum la 87 de kilograme și se simte excelent. Până și în frigiderul său se găsesc numai ingrediente de calitate care nu îngrașă.

”Apă plată, 3 conserve aduse din Portugalia – de mic mi-au plăcut conservele de pește – și ceva brânză bună” a spus chef Scărlătescu pentru click.ro.

”Hainele vechi sunt încă pe o canapea, în dormitor. Nu știu ce o să fac cu ele.

Mă tot uit la ele și mă gândesc să opresc câteva pe care să le am plasate prin casă pentru a-mi aminti că nu trebuie să revin acolo niciodată” a mai adăugat el.

Acum trei luni, chef Cătălin Scărlătescu avea 123 de kilograme. În doar o lună, juratul de la „Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” (Antena 1) a slăbit peste 20 de kilograme. Cum a reușit a povestit chiar pentru Click!

Cum facem să și mâncăm bine, să și slăbim?

Cătălin Scărlătescu: Eu îmi aduc aminte că acum trei luni și jumătate aveam 123 de kilograme. Eram un taur așa și într-o lună de zile am ajuns la 100. N-am mai mâncat. Iar de la 100 am ajuns la 108, doar din cauza faptului că am implementat meniul la berărie și a trebuit să mănânc.

Cătălin Scărlătescu: „Am zis că vreau să fac o schimbare”

Dar ce te-a motivat să slăbești?

Cătălin Scărlătescu: Păi nu se mai putea! Gata!

Nu-ți mai plăcea ție în oglindă de tine sau crescuse glicemia?

loading...

Cătălin Scărlătescu: Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Și acum mă apuc iar de slăbit.

Cu ce fel de dietă?

Cătălin Scărlătescu: Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice

Cătălin Scărlătescu: „Am mâncat doar salate proaspete”

Dar ce ai mâncat zi de zi ca să slăbești atât de mult și atât de repede?

Cătălin Scărlătescu: Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate.

Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete.

Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete „de capul nostru”.

Care sunt alimentele la care ai renunțat cel mai greu?

Cătălin Scărlătescu: Peștele, desigur. Eu sunt un mare consumator de pește, gătit în toate felurile posibil.

Spune-ne o rețetă pe care ai făcut-o des în perioada dietei.

Cătălin Scărlătescu: Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete, așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde.

sursa; romaniazi.net