„Ea e procuroarea care l-a executat azi pe Dragnea” 5 capete de acuzare și un prejudiciu de 21 de milioane de euro

Liviu Dragnea a fost luni dimineață la DNA unde a fost întâmpinat de zeci de membri PSD care l-au așteptat să-l încurajeze. Dragnea a ieșit de la DNA cu mai multe acuzații grave, printre care fraudă cu fonduri europene: 21 de milioane de euro.

Liviu Dragnea nu a declarat nimic la sosirea la sediul Direcției Naționale Anticorpuție. De asemenea, șeful social-democraților a fost aplaudat frenetic de cei aproximativ 50 de susținătorii ai săi în momentul în care a coborât din mașină.

Liderul PSD le-a spus jurnaliștilor la plecarea de la DNA: „Vorbim la Parlament, vorbim unde vreți voi”. Jurnaliștii au reclamat atitudinea agresivă a jandarmilor care i-au împiedicat să se apropie de șeful PSD.

Publicitate

Jurnalistul Alex Costache a dezvăluit pe pagina personală de Facebook cine este procuroarea care „l-a executat azi pe Dragnea.”

5 capete de acuzare: doua de abuz, doua de frauda cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a fost pus sub urmărire penală sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, într-un dosar în care sunt urmărite penal alte opt persoane, între care reprezentanţi ai firmei Tel Drum, a anunţat luni DNA.

loading...

Acuzațiile din dosoar sunt de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Pe Facebook, jurnalistul Alex Costache a postat o fotografie cu memsajul:

„Ea e procuroarea care l-a executat azi pe Dragnea. 5 capete de acuzare: doua de abuz, doua de frauda cu fonduri europene și una de grup infracțional organizat.
UPDATE: pierdere finanțare europeană de 21 de milioane de euro și prejudiciu la bugetul național de peste 30 de milioane de lei.

Alexandra Lăncrănjan, 32 de ani. Ca tot ii plac lui Daddy gagicile mai tinere😆
LE: Și mai e și din Teleorman!

sursa: www.jurnaldinromania.ro/