Gabi Cristea si Tavi Clonda, schimbari in viata de cuplu de cand au adus fetita acasa. “Am inceput sa nu mai facem…”

De cand micuta Victoria a venit pe lume, totul a inceput sa se invarta in jurul ei. Gabriela si Tavi Clonda isi petrec cea mai mare parte din timp alaturi de fetita lor, iar multe din obiceiurile de odinioara s-au schimbat.

Gabriela Cristea a devenit pentru prima dată mamă. Ea a avut nişte probleme, astfel că a urmat tratamente câţiva ani. “Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare are o semnificaţie pentru noi.

Tavi Clonda a fost alaturi de ea si a filmat tot, iar cand micuta lor a venit pe lume, un moment extrem de emotionant a avut loc. Fetita a inceput sa planga, iar Gabriela Cristea i-a spus: “Nu mai plange, mami e aici”.

“Sunt fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”, a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, Tavi Clonda.

O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

“Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”, a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela.

Aflat intr-un centru comercial din Capitala, Tavi Clonda a impartasit cu prietenii cateva din gandurile sale.

“Am inceput sa nu mai facem cumparturi pentru noi… Tată fericit. Cumpărături pentru copil”, a spus el.

Astfel, pentru binele micutei, care nici macar o luna nu a implinit de la nastere, prezentatoarea TV a stabilit reguli stricte pentru toti cei care ii trec pragul casei.

“Am fost la Gabi şi este foarte bine, veselă şi fericită. Fetiţa este cuminte, se trezeşte o dată pe noapte. Am stat o zi cu ea, i-am dat şi nişte sfaturi, i-am zis Gabrielei că igiena este foarte importantă pentru bebeluş.

Aşa că cine intră în casă trebuie să aibă măscuţă la gură şi cipici de unică folosinţă în picioare, mai ales că fetiţa încă nu este vaccinată”, a declarat Paula Craciunescu, “mama adoptiva” a vedetei, pentru Click.

Soacra Gabrielei Cristea a vorbit despre aceasta în cadrul unui interviu de televiziune.

Mama lui Tavi Clonda, care a venit la București să-și vadă nepoțica, a acordat un interviu pentru emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stras, în cadrul căruia a explicat și cum este pentru ea nora Gabriela Cristea.

„Eu iubesc copiii ăştia, şi pe Gabriela, şi pe Tavi. Tavi ştie ce mamă a avut… Şi pe Gabriela o iubesc, am câştigat o fată, ea este o fată nemaipomenită. Este… nu poţi să zici «noră», zici «noră», că asta este, aşa se spune, dar este, încă o fată, pentru că mai am o fată”, a declarat Elena Clonda.

Mama lui Tavi Clonda a vorbit și despre nepoțica ei, Victoria.

„Cum e? Minunată! Am o nepoţică minunată! Deosebită! Azi a fost cu o încărcătură emoţională… Am plâns, pentru că eu oricum sunt o plângăcioasă… Când am ajuns dormea. «Ce faci puiul bunicii? Prinţesă mică!»

S-a uitat în direcţia mea. Aşa m-a impresionat… nu poţi să nu plângi în asemenea momente… Am luat-o în braţe şi am vorbit: «Scumpa lu’ bunica, ce faci scumpa?». Ştiţi cum mi-a zâmbit? Numai într-un zâmbet a ţinut-o…”, a afirmat ea.

După ce Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut visul cu ochii și au văzut-o pe micuța Victoria, fiica lor, cei doi au mers marți acasă, în echipă completă pentru prima dată!

Se pare că înainte de a fi externată din maternitate, Gabriela și-a spus toate poftele mamei adoptive care i-a pregătit totul exact așa cum îi place ei.

Zilele acestea Gabriela Cristea este foarte răsfățată, dar așa a fost în toată perioada sarcinii, și atunci i s-au făcut toate poftele.

Conform unor surse apropiate familiei, se pare că Gabriela a rugat-o pe Paula Crăciunescu să îi pregătească o supă de găluște așa cum numai ea se aude că face. În plus, se pare că noua mămică a dorit și pulpe la cuptor cu cartofi.

Înțelegând că are mult de muncă, mama adoptivă s-a apucat de marți dimineață să pregătească masa, iar Gabriela Cristea a găsit totul pregătit pentru ea atunci când a ajuns acasă cu toată familia.

Gabriela Cristea a povestit că primele ei cuvinte adresate fetiței au fost: ,,Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge”, cuvinte care i-au emoționat profund pe toți cei preezenți, iar o asistentă nu a mai putut să își stăpânească lacrimile.

,,A născut fetiţa, cezariană, da? Şi bineînţeles, ea plângea şi i-a dat-o şi ea i-a spus: «Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge». Deci a fost un moment de nu se poate. Asistenta era cu lacrimi în ochi, a zis: «Nu, nu se poate»”, a povestit Paula Crăciunescu, mama adoptivă a noii mămici.

Bella Victoria Margot Clonda s-a născut pe data de 23 seprembrie în jurul orei 14:00, într-o clinică privată din București.

Cântărețul, tatăl fetiței, a asistat la nașterea ei. Victoria a primit nota 10 la naștere și de atunci a devenit minunea familiei.

sursa: romaniazi.net