Locuiţi la etaj? Iată cum puteţi spăla geamurile într-un mod simplu şi în deplină siguranţă!

Întotdeauna spălarea geamurilor la exterior a fost o adevărată provocare atunci când locuim la un etaj superior într-un bloc cu mai multe nivele. Tuturor ne place ca ferestrele propriei locuinţe să fie tot timpul curate, iar dacă vrem ca acest lucru să fie posibil am putea apela la acest ştergător magnetic extrem de eficient.

Dispozitivul prezentat în aceste imagini ne ajută să ştergem geamurile pe ambele părţi şi mai ales pe toată suprafaţa sticlei stând confortabil în interiorul locuinţei şi nu suspendaţi în exterior sau urcaţi pe o scară. Folosind acest ştergător magnetic compus din două piese aşezate faţă în faţă totul se rezolvă simplu, rapid şi eficient.

Pe feţele celor două componente ale ştergătorului vom aşeza câte o lavetă de bumbac peste care pulverizăm soluţie pentru şters geamurile. Odată ce sunt poziţionate faţă în faţă, acestea se vor atrage datorită magneţilor ataşaţi. Pentru a evita căderea accidentală a jumătăţii de dincolo de geam, aceasta poate fi securizată cu un fir la capătul căruia ataşăm un inel de plastic.

Demonstraţia practică ne arată cu câtă uşurinţă se poate şterge geamul unei ferestre şi mai ales cât de curat rămâne la final, după ce operaţia s-a încheiat. Dimensiunea ştergătorului este de 36 cm x 16 cm ceea ce face ca manevrarea lui să fie la îndemâna oricui. Poate fi folosit şi la geamuri cu o grosime între 20-28mm, fiind ideal şi în cazul termopanelor. „The Glider D-2 Magnetic Window Cleaner” deocamdată nu este disponibil în România, însă poate fi achiziţionat de pe Amazon la preţuri ce variază între 40$ şi 64$.