Scapă cu un pahar cu apă de toate energiile negative acumulate în casa ta! Iată cât e de simplu

Problemele, frustrările, nemulțumirile și neajunsurile pot genera în casa noastră energii negative care sporesc starea de tensiune din jur. Mai mult decât atât, musafirii – prieteni, colegi, rude, apropiați – care ne calcă pragul casei aduc cu ei o serie de vibrații care nu ne sunt întotdeauna favorabile. Nu de puține ori, acestea rămân în locuința noastră și ne afectează viața mai mult decât ne-am putea noi imagina. Însă pentru a scăpa de energiile negative acumulate în timp în casă, indiferent că provin de la noi sau de la vizitatori, trebuie să știi că avem pentru tine un truc extrem de simplu care te va ajuta să scapi atât de atmosfera apăsătoare cât și de starea de tensiune inexplicabilă pe care o poți simți acasă uneori.

Poți să scapi de energiile negative din casa ta extrem de ușor. Vei avea nevoie de patru produse pe care cu singuranță orice persoană le are în casă. În schimb, dacă nu ai sare de mare (nu toată lumea are așa ceva) o poți achiziționa de la plafar sau de la alte magazine de specialitate. Este ceva mai scumpă decât sarea iodată care se găsesește de obicei în comerț, dar efectul ei va face toți banii.

Revenind, ca să scapi de energiile negative din casa ta ai nevoie de următoarele produse:

loading...

Un pahar transparent
Apă
Sare de mare
Oțet alb
Da. Doar patru produse și casa ta va deveni un paradis de liniște și pace! Cum se procedează pentru a înlătura energiile negative:

Într-un pahar de dimensiune medie se pune sarea de mare (se umple aproximativ o treime). Urmptoarea treime din pahar se acoperă cu apă, iar cea de a treia parte cu oțet alb.

Recipientul trebuie amplasat în camera în care coniderați că energile negative sunt la cea mai mare intensitate. Paharul trebuie us într-un loc ascuns, ferit, și lăsat acolo o zi întreagă. Trebuie să vă asigurați, totodată, că nimeni nu va umbla la el și nu va fi amplasat în altă parte timp de 24 de ore.

După ce s-a scurs timpul stabilit, mergeți să verificați paharul. Vă veți confrunta cu două situații:

Dacă paharul este cum l-ați lăsat, înseamnă că nu aveți vibrații negative în casă. Puteți verifica, pe rând, fiecare încăpere.
Dcă paharul are pe margine multe bule, înseamnă că în locuința voastră există ceva probleme cu energiile. Repetați aceeași procedură până când conținutul paharului nu se schimbă.
După expirarea celor 24 de ore, conţinutul paharului trebuie aruncat în vasul de toiletă. Și nu uitați să tageți apa – pentru a înlătura toate vibrațile negative!