Şefii de la Kanal D i-au spus Gabrielei Cristea că… nu o mai vor lângă ei! Au concediat-o din cauza soţului. AU IESIT LA IVEALA adevaratele motive ale DEMITERII

Bianca Drăguşanu revine pe “sticlă”! Soţia lui Victor Slav o va înlocui pe Gabriela Cristea şi va prezenta, la Kanal D, emisiunea “Te vreau lângă mine”. O surpriză de proporţii pe piaţa media, la care nimeni nu se aştepta. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, însă, toate culisele mutării şi vi le prezintă în exclusivitate.

Totul a început luni. Conducerea Kanal D l-a chemat la raport pe Tavi Clonda şi l-a informat că nu mai are nevoie de serviciile sale. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru artist. Care s-a dus, într-un suflet, la soţia sa. Gabriela Cristea se afla, la momentul respectiv, la machiaj. Bruneta a luat foc când a auzit că turcii vor să se descotorosească de bărbatul ei. Aşa că de aici şi până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas.Conform surselor vedeta a luat cu asalt birourile conducerii Kanal D. “Cum vă permiteţi să-l daţi afară pe soţul meu? Păi voi faceţi ordine la mine în emisiune? Nu vreţi să o şi moderaţi? Eu îmi aleg singură colaboratorii!”, a “tunat” Gabriela Cristea. Atât au aşteptat şefii postului de televiziune. Care, de mult timp, voiau să scape de brunetă. Dar au ţinut cont de faptul că este însărcinată şi au evitat să o anunţe că este concediată. Aşteptau să intre în concediu postnatal, după care să-i dea vestea despărţirii.

loading...

Atitudinea Gabrielei Cristea le-a uşurat, însă, misiunea. Tonul pe care le-a vorbit i-a determinat să o anunţe pe brunetă că este, la rândul ei, concediată! Şi că este liberă să plece împreună cu Tavi Clonda unde doreşte. Situaţia este confirmată de faptul că, în ultimele două zile, au fost difuzate reluări ale emisiunii “Te vreau lângă mine”. Semn clar că despărţirea s-a produs şi că nu mai există nicio şansă de împăcare.

www.cancan.ro