Un politician italian şochează pe Facebook: „ROMÂNII să fie aruncaţi în şuturi peste graniţă, fără întoarcere! Sunt nişte GUNOAIE UMANE”

Un asa zis politicean italian doreste sa isi faca imagine in campania lui rapanoasa pe seama noastra , a romanilor !

Un alt episod de rasism împotriva românilor din Peninsulă! De această dată, cel care loveşte este Giovanni Ardita, consilier local la primăria oraşului Ladispoli, din partea partidului Fratelli D’Italia – Alleanza Nazionale, o formaţiune politică profund naţionalistă.

Ardita a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj extrem de dur, în urma unui furt care a avut loc într-o locuinţă din Ladispoli. Deşi autorii furtului sunt încă necunăscuţi, politicianul italian a scris pe reţeaua de socializare că aceştia sunt de naţionalitate română.

Potrivit rotalianul.com, Ardita a folosit cuvinte dure la adresa românilor, generalizând şi catalogându-i ca fiind hoţi şi ţigani.

loading...

„Că..ţii ăştia de hoţi români nu se opresc nici în faţa unei femei surdo-mute, nici în faţa casei unui băiat care tocmai a murit. Autorităţile trebuie să îi ducă în şuturi până la graniţă şi să îi trimită înapoi în ţara lor, fără drept de întoarcere. Gata cu gunoaiele astea de ţigani români!”, este mesajul postat de consilierul italian, sâmbătă, pe pagina lui de Facebook.

Apoi continuă într-un comentariu: ” …gata cu toleranţa asta prefăcută de acceptare pe toţi cei care vin în ţara noastră să facă ce şi cum vor, sunt aroganţi şi convinşi că nu vor fi pedepsiţi niciodată cum se cuvine pentru faptele lor. Dar oamenii nu mai suportă”.

Ieri, Ardita a revenit cu un mesaj, tot pe Facebook, cerându-şi scuze de la comunitatea românească pentru generalizările făcute:

„Gata cu toleranţa în ce priveşte ţiganii români. Îmi cer scuze de la comunitatea românească pentru că am generalizat, există români muncitori, cinstiţi şi responsabili, dar nu-mi retrag cuvintele în ce priveşte hoţii care intră în casele oamenilor neajutoraţi, sunt nişte gunoaie umane şi nu merită respect”.

Sursa by observator.tv

loading...