8 lucruri neașteptate pe care bărbații și le doresc de la partenera lor

Mulți bărbați au fost atât de mult timp singuri încât le este greu să se adapteze când intră într-o relație. uneori le este imposibil să renunțe la vechile lor obiceiuri atunci când intră într-o relație pentru că de vechile obiceiuri scapi cu greu.

După ce febra fluturașilor din stomac s-a dus, iese la iveală adevărata persoană și începi să o vezi cum este ea de fapt. Sunt anumite aspecte care sunt nerealiste ,dar și deranjante. Dacă ți se întâmplă ca partenerul tău să fie nerespectuos sau să facă gesturi care să te deranjeze, amintește-i că nu mai este singur.

Dacă îi pasă de tine și vrea să te aibă în continuare alături, va avea grijă la comportamentul lui și și-l va revizui. Iată cele mai nerealiste și neașteptate lucruri pe care bărbații și le doresc de la partenerele lor când sunt într-o relație.

1. Trebuie să-i speli lenjeria și hainele murdare.

Probabil că majoritatea bărbaților cred că sunt încă la mămica acasă, ori au crescut cu preconcepția că femeia trebuie să facă acest lucru. totuși, nu este mare lucru și poți face asta dacă nu te deranjează, însă nu trebuie să întindă coarda și cel mai bun lucru ar fi să te întrebe dacă te deranjează sau nu.

2. Trebuie să le gătești.

Este vorba din nou de modul în care a fost crescut. Pe vremea bunicilor femeia era cea care se ocupa de toate treburile casnice. Dacă îți face plăcere, gătește-i, dar dacă insistă și tu nu ești făcută pentru asta deja este o problemă.

3. Vrea să faceți amor tot timpul.

Dacă te afli într-o relație de puțin timp cu un tip pe care îl placi și el vrea să vă petreceți majoritatea timpului în dormitor, poate ar trebui să-ți pui anumite semne de întrebare. Se știe faptul că bărbații au un libidou mai crescut decât femeile, însă asta nu este o scuză.

loading...

4. Vor să fii dintr-o familie înstărită.

Majoritatea bărbaților se gândesc la viitor și dacă femeia pe care o plac este dintr-o familie bogată, atunci este perfect. Se spune despre femei că sunt dese ori pe interes, dar și bărbații pot fi la fel, uneori chiar mai rău decât femeile.

5. Vor să o faceți anal.

Când vine vorba de activitatea din dormitor, mulți bărbați tind să încerce acest lucru. Nu numai că este extrem de dureros dacă o faci fără preludiu sau fără lubrifiant, dar multe femei nu consideră asta o experiență plăcută. De fapt, multe dintre noi nici nu vrem să auzim despre așa ceva.

6. Vor să petreacă mult timp cu prietenii lor.

Nu spune nimeni că atunci când ești într-o relație trebuie să petreci tot timpul cu partenerul sau partenera, însă nu neglija asta. Dacă vrei să te vezi cu prietenii, asigură-te că partenera ta nu este deranjată și că petreci și cu ea timp în mod egal.

7. Trebuie să-i tolerezi comportamentul iresponsabil și imatur.

Nimeni nu trebuie să tolereze ceva ce nu vrea într-o relație. Sunt bărbați care nu se maturizează niciodată și nu cred că există o femeie care să accepte acest comportament tot timpul. Bărbații merg pe premiza: dacă mă place, mă place aș cum sunt.

8. Nu vor ca lucrurile să devină serioase.

Probabil că bărbații nu se simt niciodată pregătiți de o relație serioasă, însă totuși o fac de dragul persoanei iubite. Bărbații au nevoie de mai mult timp pentru a fi siguri de sentimentele lor decât femeile care citesc imediat un bărbat și știu deja cum ar reacționa în diverse situații.

loading...