Alege o cheie și vezi ce îți dezvăluie subconștientul despre personalitatea ta! Se adeverește GARANTAT !

Nu gândiți prea mult și nu căutați detalii și răspunsuri. Concentrează-te pe ceea ce simți și vei vedea că există întotdeauna o cheie care îți atrage atenția în special.


Cheia 1
Ai ales cea mai comuna si mai simpla cheie, fara nici un fel de inflorituri.

Dar, in ciuda formei sale simple, aceasta cheie este de obicei cea mai eficienta in a deschide usi. Inseamna ca esti un om rational, determinat si foarte analitic. Cu toate acestea, uneori poti fi si fragil si vulnerabil.
Cheia 2
Ai ales aceasta cheie de incredere care ar putea deschide orice usa dintr-un castel plin de magie.

Inseamna ca esti un tip de persoana carismatica, puternica, cu simt al inovatiei. Obtii cu usurinta ceea ce iti doresti, iar punctele tale tari sunt independenta si o incapatanare de a nu fi incatusat de promisiuni.

loading...

Cheia 3
Ai ales cheia cu o forma rara. Inseamna ca ai foarte multa siguranta de sine si intotdeauna crezi in tine insuti, altfel de ce ai risca totul si ai alege cea mai ciudata cheie dintre toate? Liniile sale dure sunt foarte incurcate, deci nu poti fi sigur daca va deschide un anumit lacat. Esti mereu decis si intotdeauna plin de idei interesante. Accepti provocarile fara sa te gandesti de doua ori, esti intotdeauna in controlul propriei vieti, si pregatit sa pornesti in orice aventura te asteapta.

Cheia 4
Ai ales cheia care arata ca un trifoi cu patru foi. Nu ai observat asta? Inseamna ca esti o persoana vesela, cu personalitate usoara, optimista, care priveste mereu jumatatea plina a paharului. Ai grija, totusi, uneori optimismul te face impulsiv si un pic distras, asa ca s-ar putea sa ai probleme fara sa iti dai seama de asta.

Cheia 5
Ai ales cheia cu multe detalii decorative complexe, acelasi tip de cheie care apare in povesti cu zane si in basme. Inseamna ca esti un visator creativ cu o personalitate originala si o imaginatie foarte vie si bogata. Iei lucrurile personal, si uneori personalitatea ta unica nu este foarte bine primita, ceea ce te face sa te simti exclus si prost inteles.

Cheia 6
Ai ales o cheie clasica. Inseamna ca esti o persoana rationala si plina de bun simt. Ai capacitate mare de concentrare, dar iti este greu sa iesi din zona ta de confort. Esti foarte loial si de obicei te astepti ca si ceilalti sa fie la fel ca tine.

Sursa:BY www.andreilaslau.ro

Așteptăm părerile voastre in legătură cu aceste chei !

Va mulțumim!