ANAF a scos la vânzare un număr record de hoteluri. Toate se află pe litoralul românesc! Care sunt prețurile

ANAF-ul a scos la vânzare mai multe hoteluri de pe litoralul românesc. Este cel mai mare pachet turistic scos vreodată la vânzare în România.

Fiscul constănţean a declanşat cea mai mare ofensivă a sa împotriva fraţilor Micula, afacerişti care au datorii la stat de peste 400 de milioane de lei, scrie replicaonline.ro.

ANAF organizează pe 7 decembrie o primă licitaţie, prin care scoate la vânzare trei hoteluri cu 800 de camere, mai multe restaurante, depozite şi terenuri de zeci de mii de metri pătraţi, toate în staţiunea Neptun- Olimp. În vară, Fiscul scotea la vânzare un al patrulea hotel al fraţilor Micula, tot din sudul litoralului. În paralel, milionarii bihoreni au anunţat că vor să vândă 11 din cele 12 hoteluri pe care le deţin pe litoral, cel mai mare pachet turistic scos vreodată la vânzare în România.

loading...

Cel mai ieftin hotel scos la vânzare de Fisc este Complexul Hotelier Craiova, din staţiunea Olimp, proprietatea debitorului Hotel Club Estival 2002 SA, cu un preţ de pornire al licitaţiei de 4.903.903 lei, fără TVA. Alături de hotelul cu două corpuri, de cinci, respectiv trei etaje, mai sunt scoase la vânzare Restaurantul Craiova, cu 2.417.333 lei, dar şi terenul aferent complexului, de peste 16.700 metri pătraţi, la 2.421.764 lei.

Sursa: realitatea.net