Aproape 30 de ani de ghinion pentru aceasta zodie. Ce trebuie sa faca, pentru a scapa de blestem

O zodie este bine sa se ia masurile necesare cu privire la o problema de cariera, de familie, de avere sau de dezvoltare personala care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adica spre 2045. Este vorba despre Capricorn.

Pe 1 decembrie, Venus a intrat in zodia Sagetatorului ceea ce le va permite Capricornilor o abordare mai inspirata a subiectelor delicate si le va spori capacitatea de a analiza cu obiectivitate si detasare de mania si supararea care, uneori, pune stapanire pe ei, potrivit libertatea.ro.

Tinand cont de forta tulburatoare a opozitiei Uranus/Marte care s-a aflat la grad perfect, marcand o etapa astrala ce se va repeta abia peste aproximativ 84 de ani, este bine sa se ia masurile necesare cu privire la o problema de cariera, de familie, de avere sau de dezvoltare personala care vor putea fi remediate sau recuperate, cel mai devreme, peste aproximativ 28 de ani, adica spre 2045.

3 zodii cu secrete rusinoase. Acesti nativi au cele mai murdare minti

Aceste patru zodii ascund cele mai rusinoase secrete. Acesti nativi gandesc „murdar” si ascund lucruri la care nu te-ai fi gandit vreodata.

loading...

LOCUL 3: FECIOARA

In aparenta, nativul nascut in zodia Fecioara ‘sufera’ de o sinceritate debordanta, insa in trecutul ei se pot ascunde evenimente despre care nu ar dori niciodata sa vorbeasca.

Fecioara poate face compromisuri pe care nu le-ar repeta niciodata, insa atunci cand e nevoita sa semneze pactul cu Diavolul o face in cel mai mare secret.

LOCUL 2: BERBEC

Nativul nascut in zodia Berbec tinde sa fie foarte agresiv in relatiile sale. Agresivitatea sa, atat verbala cat si fizica, reprezinta cel mai rusinos secret din viata acestuia.

Nu ii place ca ceilalti sa stie ca a avut in trecut episoade agresive, asa ca incearca sa isi imbuneze partenerul de viata de-a lungul timpului pentru a duce secretul in mormant.

LOCUL 1: VARSATOR

Varsatorul nu este tot timpul pregatit si poate poza excelent in persoana mereu documentata, in fata careia nimeni nu poate scoate un sunet.

Varsatorul este prins de multe ori cu fituici sau alte tipuri de ajutoare si nu e exclus sa isi plagieze anumite lucrari de diploma.

bzi.ro