Așa arată casa viitorului pe care o poți construi în doar 6 ore! Rezistă la cutremure, iar interiorul e demențial!

O casa care a fost rapid supranumita „locuinta viitorului” vine la pachet cu o sumedenie de beneficii pentru cei care aleg sa o achizitioneze. Pe langa faptul ca are in componenta doar materiale ecologice, poate fi ridicata intr-un timp record.

Casa a fost special gandita pentru tinerii care nu se mai incumeta sa isi achizitioneze o locuinta din cauza ratelor prea mari pe care le-ar avea de platit bancilor.

Insa, pretul pentru aceasta casa e unul destul de piperat, dar toti cei care au ales-o au marturisit ca a fost cea mai buna alegere pe care puteau sa o faca pe termen lung.

Pe langa rezistenta deosebit de mare in fata dezastrelor naturale, cum ar fi cutremurele, casa viitorului vine la pachet si cu panouri solare, ce asigura energia electrica.

Mai mult, casa a fost gandita de un arhitect italian pe nume Renato Vidal, iar placile din care e compusa aceasta pot fi transportate oriunde in lume. Momentan, insa, casa e valabila pentru piata din Marea Britanie, acolo unde exista o criza in acest sens.

loading...

De asemenea, casa denumita „M.A.Di Home” e asamblata in doar sase ore si nu are o fundatie de beton. Tocmai de aceea poate fi construita oriunde de catre echipa de muncitori care vine la pachet cu ea.

Casa viitorului are 27 de metri patrati si costa 32.800 de dolari. Insa, poate fi si mai mare, in functie de preferintele cumparatorului si ajunge la o dimensiune de 84 de metri patrati, si un pret de 72.200 dolari.

Toate modelele standard ale acesteia includ o baie, o bucatarie, dar si toate instalatiile tehnice de apa sau gaz. Energia electrica e si ea asigurata prin panouri solare sau in mod clasic.

De asemenea, aceasta casa a mai fost gandita sa aiba o zona deschisa de living room, pentru a da senzatia de mult mai mult spatiu. In plus, pentru procesul de construire al casei e nevoie de doar trei persoane, iar toate componentele sunt gandite sub forma de module.

(sursa: thesun.co.uk)