Horoscopul pentru luna decembrie 2017: tensiuni, cadouri, amante supărate – Schimbări majore pentru 3 zodii!

Află ce îți rezervă astrele în luna ce urmează! Vezi dacă ești una dintre zodiile care se confruntă cu schimbări majore în luna decembrie!

BERBEC:

În luna ce urmează, Uranus îi va aduce multă inventivitate, inovație și mult mai multă genialitate nativilor născuți sub acest semn zodiacal. Vor dori să facă cât mai multe lucruri și imaginația și inteligența îi va ajuta să realizeze tot ce și-au propus.
TAUR:

În luna decembrie, acești nativi vor avea șanse mari de promovare la locul de muncă, iar dacă nu au un job încă, vor avea în luna ce urmează. Li se vor oferi o mulțime de colaborări interesante și se vor bucura de compania unor oameni minunați.

GEMENI:

Pentru gemeni, luna cadourilor va fi o lună benefică din punct de vedere sentimental. Vor fi mai îndrăgostiți ca niciodată și se vor bucura de povestea de iubire pe care o trăiesc. Sunt șanse mari ca gemenii singuri să se bucure de aceeași dragoste.

RAC:

Pentru acești nativi, luna decembrie va fi o lună plină de vești de departe și de voie bună. Deși nu se va întâmpla nimic special pentru ei, vor fi mai fericiți ca niciodată pentru că se vor afla alături de familia lor.

LEU:

Nativii născuți sub semnul zodiacal al leului vor avea o lună plină de activități de dezvoltare personală. Dacă până acum s-au concentrat asupra persoanelor dragi lor, acum se vor focusa asupra lor, ceea ce este foarte bine.

FECIOARĂ:

Pentru acești activi, planeta Marte va avea o influență mare în luna decembrie. Marte le va transmite toată ambiția și perseverența de care aveau nevoie de altfel. Acești nativi sunt puși pe fapte mari!

loading...

BALANȚĂ:

Acești nativi sunt de departe cei mai norocoși nativi din zodiac în luna decembrie. Vor avea parte de tot ce este mai bun pe lume și nu vor duce lipsă de absolut nimic în această lună.

SCORPION:

Scorpionii vor avea câteva belele pentru că vor fi neglijenți și s-ar putea ca soția sau iubita să afle de relațiile lor extraconjugale. Acest lucru îi va afecta pe acești nativi pentru că nu voiau să se afle, dar mai mult le va afecta pe partenerele lor.

SĂGETĂTOR:

Nativii născuți în săgetător vor avea parte de multă pasiune în această iarnă și este posibil ca o legătură mai veghe care s-a rupt, să se fortifice din nou. Totuși, ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor pentru că este șubredă.

CAPRICORN:

Luna decembrie este luna în care capricornii or să învețe că nu sunt atotștiutori și că mai au multe de învățat. Deși sunt extrem de muncitori, acești nativi tind să aibă o atitudine superioară celorlalți, însă în această lună își vor revizui acest comportament.

VĂRSĂTOR:

Pentru acești nativ este o lună excelentă de concretizare a relației de cuplu. Se simt iubiți și iubesc la rândul lor și de aceea, va fi momentul să stabilească cel mai important eveniment din viața lor: nunta.

PEȘTI:

Nativii născuți în zodia pești nu se vor simți prea bine din punct de vedere psihic în luna decembrie pentru că se vor simți singuri. Deși vor fi înconjurați de multe persoane apropiate lor, consideră că nimeni nu le este prieten, ci doar cunoștințe.