Iată de ce nu trebuie să atingi vreodată paharele pe care cameristele le lasă în camera de hotel! Motivul e unul dezgustător!

Camerele de hotel reprezinta de multe ori un adevarat focar de microbi, chiar daca sunt curatate in mod regulat. Specialistii au ajuns insa la concluzia ca riscam sa ne imbolnavim atunci cand plecam in vacanta de zece ori mai mult decat daca am sta acasa.

De asemenea, in urma unor teste, s-a ajuns la concluzia ca paharele care sunt lasate in camerele de hotel reprezinta un pericol real si ca e recomandat sa le evitam pe cat e cu putinta.

In plus, motivul pentru care nu ar trebui vreodata sa bem din paharele gasite in camera de hotel e unul socant, dar pe care multa lumea nu prea il cunoaste.

Asadar, cei care folosesc paharele lasate in camera de hotel atunci cand aleg sa plece in vacanta se expun unui real risc si s-ar putea imbolnavi oricand, mentioneaza oamenii de stiinta.

Respectivele pahare nu ajung vreodata sa fie spalate asa cum trebuie, pentru ca de multe ori cameristele se multumesc doar sa le clateasca cu putina apa daca vad ca nu prezinta pete.

Mai mult, exista cazuri in care paharele de hotel nu sunt deloc spalate si ajung sa fie folosite de catre un numar urias de persoane. Pe aceasta cale se pot transmite si anumite boli.

loading...

Desi toata lumea s-ar astepta ca paharele sa fie la fel de curate precum restul camerei, acestea raman nespalate ani intregi. Asa ajung sa devina un mediu perfect pentru diversi microbi si bacterii.

De asemenea, in urma unui experiment realizat in Statele Unite ale Americii, din 15 hoteluri, in 11 nu sunt spalate si nici inlocuite vreodata paharele lasate in camere pentru oaspeti.

Motivul pentru care nu exista si produse de curatenie dedicate paharelor il reprezinta faptul ca majoritatea cameristelor se grabesc sa termine de pregatit o camera intr-un timp cat mai scurt.

(sursa: express.co.uk, ciao.ro)