Incident inexplicabil la Prislop. Ce s-a întâmplat cu o fetiţă când a intrat în mănăstire: „Aşa ceva am văzut în filmele horror”

Mănăstirea Prislop este una dintre cele mai vizitate. Mii de oameni se duc la mormântul sfânt pentru a se ruga. În weekend, un incident total neaşteptat a surprins mulţimea. Un martor prezent la faţa locului, a povestit cele întâmplate.

„O fetiță de 14 ani era cu un grup de colegi de şcoală, iar la un moment dat fetița a intrat în Mănăstirea Prislop. Fetița era perfect sănătoasă când a intrat în Mănăstire, când să iasă afară, imediat ce a trecut pragul Mănăstirii pur și simplu ochișorii fetiței s-au dat peste cap, nu mai putea să-și tină ochii jos, normal, numai întorși în sus, aproape de tot.

Au sosit de la SMURD şi au zis că n-au mai văzut aşa ceva, nu i-a fost rău fetiței, s-a putut comunica cu ea, dar ochișorii nu-i putea ţine normal, doar peste cap. Am stat o jumătate de oră lângă ea să-si revină cu ochii, dar eu am plecat şi ea tot aşa a rămas cu ochii. N-am mai văzut aşa ceva, doar în filme horror!”, a povestit Dan Nicolae.

Purtătorul de cuvânt, Maior Anemona Doda al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Iancu de Hunedoara” a explicat că incidentul nu a fost unul grav. „A fost vorba de o fetiţă de 13 ani care a suferit o lipotimie, a fost preluată de echipajul SMURD, i s-a administrat oxigen, a fost monitorizată. Părinţii au refuzat transportul la spital”, a precizat acesta.

Posibilele cauze pentru nefericitul incident ar fi căldura sau înghesuiala.