Lucrul care garantează un zâmbet perfect și dinți mai albi în mai puțin de o oră!

Îți poți aranja părul în mod perfect, îți poți aplica machiajul ca un expert și pielea ta poate arăta super fresh, dar dacă zâmbetul tău nu este perfect alb, look-ul tău poate fi distrus complet. Un zâmbet puțin galben este ceva destul de normal (dinții complet albi sunt mult mai rari decât crezi tu), dar asta nu înseamnă că vom înceta vreodată să aspirăm la un zâmbet imaculat, cumpărând diverse produse în acest sens.

Dacă asta sună ca tine, ai fi surprinsă să afli că exisă alte metode mult mai ieftine și simple pentru a avea niște dinți perfect albi. Soluția o poți găsi chiar la tine în casă. Dacă dinții albi sunt ceva ce îți dorești de mult, nu trebuie să mai cauți în altă parte. Asta nu doar că te va ajuta să economisești niște bani dar îți va oferi și un zîmbet fabulos pe care să îl etalezi în toate selfie-urile de pe Instagram.

În primul rând este esențial să știi de unde vin aceste pete inestetice de pe dinții tăi

Deși îți periezi dinții fix cât trebuie, este foarte greu să eviți deteriorarea lor din cauza cafelei, a vinului și a fumatului.

Există o serie de produse care fac o echipă minunată ce luptă împotriva petelor de pe dinți

Pasta de dinți, ața dentară, gelurile, apa de gură sunt cu toate obțiuni cu un grad diferit de eficiență.

Poți să îți albești dinții la dentist

Albirea profesionistă dă rezultate foarte bune, dar este totodată foarte costisitoare și poate fi nevoie de mai mult de o ședință pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

loading...

Unii spun că în albirea dinților, coaja de banană este foarte eficientă

Nu suntem siguri despre știința din spatele acestei afirmații, dar foarte multe bloguri de frumusețe au recomandat această practică în scopul albirii dinților.

Trucul pentru a obține dinți mai albi stă în folia de aluminiu

Înfășurarea dinților în folie de aluminiu s-ar putea să fie secretul pentru dinți alb perlați pe care ți-i doreai de ceva vreme.

Cum să faci asta:

1.Mai întâi taie o bucată mică de folie de aluminiu. ( Nu ai nevoie de foarte multă pentru a-i acoperii așa că taie doar puțină)

2.Amestecă o cantitate mică de praf de copt cu apă și stropește folia de aluminiu cu acest mix. (Praful de copt are capacitatea de a albii, dar fără folie este dificil să obții un rezultat vizibil.)

3.Partea cea mai complicată este să poziționezi folia de aluminiu pe dinții tăi. (După câteva încercări o să se potrivească perfect)

4.Lasă folia cu acest amestec pe dinți timp de o oră. (Încearcă să faci asta cam de două ori pe săptămână.)

5.Convinge pe cineva să facă asta împreună cu tine. Va fi foarte amuzant!

Cine ar fi crezut că această metodă poate fi atât de eficientă? Cu puțină răbdare și perseverență, vei avea niște dinți impecabili. Zîmbetul tău va fi mai frumos și mai luminos și toate astea datorită unui lucru pe care îl ai deja în bucătărie.