Reclama De Craciun Devenita Virala In Prima Zi De La Lansare

Compania Sainsbury a lansat in urma cu putin timp campania de publicitate pentru sarbatorile de Craciun. Anul acesta, pentru reteaua de supermarketuri, vedeta principala din reclama este motanul MOG. Reclama a devenit virala in doar 1 zi de la lansare, strangand peste 15 milioane de vizualizari.

Merita vazuta si distribuita

Vezi si:

Daca vrei sa-ti inseninezi ziua, priveste cum se joaca acesti gemeni ! GENIAL !

Un zambet de copil ne face ziua mai frumoasa. Dar un raset de copil ne cucereste definitiv. Cam despre asta-i vorba si in imaginile video de mai jos.

Desi nici nu stiu sa vorbeasca, acesti doi copilasi stiu foarte bine cum sa se amuze si sa se joace, fara jucarii sau desene animate. Pur si simplu se privesc in ochi si stiu cum sa reactioneze. Parintii au incercat sa imortalizeze acest moment deoarece este unic si de nepretuit. Fericirea lor li se citeste pe chipul fin si firav. Cu asemenea imagini uiti de problemele si stresul zilnic deoarece puritatea este caracteristica bebelusilor si nu o s-o gasim in alta parte.

Meseria de mamica este cea mai grea din lume, dar cea mai frumoasa.

Sunteti de acord ?

 

Vezi si:

Toata lumea a INCREMENIT cand acest cuplu a inceput sa danseze

Miscarile acestui cuplu au facut inconjurul lumii. Senzualitatea si pasiunea pe care o transmit cei doi te fac sa-ti tii respiratia. Acest video a strans milioane de like-uri, iar cei doi au devenit cunoscuti pe tot globul. Talentul celor doi dansatori este inimaginabil.

Cei doi dansatori au devenit celebri cu lectiile lor de kizomba, un stil care face furori in toata lumea.