Țoți bănuiau ASTA, dar abia acum a CONFIRMAT! FUEGO, declaraţia prin care DEZVĂLUIE TOTUL despre el: „Treaba este simplă…ăsta e secretul!…”

Fuego este, fara doar si poate, unul dintre cei mai iubiti artisti. Acesta canta, picteaza, este o personalitate cu adevarat complexa, pasionata de frumos.

Intrebat mereu care este secretul longevitatii sale, atat fizica, cat si sprituala, artistul cu „chip de copil”, in sfarsit, a dezvaluit, intr-o postare pe contul de socializare: „Calatorului ii sade bine, firesc, cu drumul! Matinal, am pornit cu entuziasm catre o noua intalnire cu cei ce-mi dau forta si inspiratie, admiratorii mei! Parca ne stim de-o viata si intr-un fel sau altul, de 20 de ani, impartim si bune si rele, impliniri, drumuri si cantece!

loading...

Nu stiu altii, dar eu ma incarc cu energie pozitiva la fiecare spectacol, stiind ca am putut face pe cineva fericit! Treaba e simpla, dar satisfactiile sunt enorme si nu cred ca am sa ma plictisesc vreodata de cantat! Asta e si secretul longevitatii mele!”, le-a dezvaluit acesta fanilor sai.

Unul dintre cei mai apreciați și iubiți muzicieni români, Fuego, dintotdeauna a ales să fie cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa personală. Pe numele său, Paul Ciprian Surugiu, muzicianul născut la Turda la 23 august 1976, a absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. Însă, în paralel, artistul a luat cursuri de canto, participând la diverse festivaluri și concursuri de muzică.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!