Bombă în showbiz! Corina Caragea se mărită cu un mare șef din fotbal! Relația lor a fost ținută secretă până acum. Uite cine e bărbatul și ce avere are:

Bat clopotele de nuntă în showbiz! Frumoasa prezentatoare tv Corina Caragea a spus “DA”.

Logodiți încă de la începutul anului trecut, bruneta și iubitul său, Robert Pongracz, au decis să se căsătorească abia anul acesta.

Potrivit cancan.ro, cei doi au ales Biserica și restaurantul unde va fi organizată petrecerea, iar în scurt timp vor trimite și invitațiile.

Corina și vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) se cunosc din 2013. După o scurtă perioadă de prietenie cei doi și-au dat seama că se iubesc, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Robert Pongracz, un personaj important al fotbalului romanesc, mai putin cunoscut si mediatizat, dar care daca se va casatori cu iubita sa, prezentatoarea TV Corina Caragea, va deveni cu siguranta subiect de stiri mondene.

Iubitul Corinei Caragea si actualul vicepresedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz, s-a nascut in data de 1 iulie 1981 in Germania.

Familia Pongracz are origini evreiesti si a parasit Romania de mai multa vreme, pentru a se realiza pe alte meleaguri decat cele transilvanene, de unde e de obirsie.

Tatal lui Robert Pongracz are un cabinet medical la Frankfurt, în Germania, iar sora sa a facut studii muzicale la Londra, lucreaza la un post de radio din Germania si a colaborat la o piesa muzicala cu compozitorul Marius Moga!

Pe langa germana nativa, Robert Pongracz vorbeste fluent engleza, spaniola, româna, si are cunostinte de baza din limbile franceza si italiana.

Robert Pongracz si facut masterul in drept Sportiv la celebrul ISDE, care este cel mai important centru de formare a avocatilor pe diferite teme de activitate, un loc unde se ajunge foarte greu, fiind admisi numai studenti cu capacitati exceptionale.

Masteratul lui Robert Pongracz a fost axat pe subiectul modului în care trebuie conduse anumite organisme din domeniul sportului.

loading...

Robert Pongracz a lucrat exact pe acest profil la Liga Profesionista din Spania, unde timp de sase ani a fost seful biroului de afaceri externe al Ligii, iar în ultimele sase luni din 2013 a urcat în functia de sef al Biroului Executiv al presedintelui Ligii Profesioniste din Spania.

Terminand cu biografia profesionala sa spunem si cateva cuvinte despre biografia personala a lui Robert Pongracz.

Dupa despartirea din 2014 de Bogdan Ruse, Corina Caragea a început sa vorbeasca cu Robert Pongracz, la acea vreme seful departamentului international al Ligii Spaniole de Fotbal.

Într-un final, relatia de prietenie dintre Corina Caragea si Robert Pongracz s-a transformat într-una de dragoste.
wiki corina caragea si iubitul Robert Pongracz

Mai mult chiar, se spune ca Robert Pongracz, pentru a fi cat mai aproape de Corina Caragea, a acceptat imediat propunerea lui Gino Iorgulescu de a ocupa o functie de conducere în cadrul LPF.

Robert si Corina nu s-au ferit niciodata sa apara impreuna in public, semn ca relatia este cat se poate de serioasa.

loading...