Care sunt Coafurile la Modă pentru zona intimă! Galerie HOT:

Inimioară, fluturaş, săgeată, floare, triunghi, fulger, stea, iepuraşul Playboy și mustaţa lui Hitler. Sunt coafurile la modă pentru zona intimă. Saloanele de cosmetică au astfel de șabloane, iar clientele nu stau pe gânduri ca să le solicite.
VEZI MAI JOS IMAGINILE

Coafura pubiană este din ce în ce mai extravagantă. Este clar că nu se mai poartă de ani de zile stilul „pădure virgină” al anilor ’70.

Din Orient a fost preluat epilatul total. Femeile de acolo sunt obligate de religie să nu mai aibă păr deloc între picioare. Cine nu dorește nici un fir, se epilează așa, altele preferă să le rămână totuși o dungă îngustă, model popularizat de sexoasele din Playboy.

Ea poate fi perfect dreptunghiulară, cu firele tunse scurt, sau mai ciufulită, ca în filmele franţuzeşti.

modele, sabloane, zona intima, coafuri
Toate aceste modele se realizează în saloanele de cosmetică
Coafura s-a complicat în ultima perioadă. Femeile au cerut stiluri mai greu de realizat, astfel că în saloane au apărut șabloane. De departe cea mai populară dintre toate tunsorile mai complicate, este inimioara, pe care o bărbații o adoră.
Pentru orice tunsoare extravagantă este nevoie de o pregătire îndelungată. Trebuie să-ţi laşi părul să crească, pentru ca forma să fie perfectă.

Din păcate, coafura rezită doar două săptămâni. Părul începe să crească, atfel că efectul vizual nu mai este ca la început.

Pentru un efect total, modelele alese pot fi vopsite în diverse nuanțe.

Vedetele de la Hollywood au transpus erotismul într-o mare fiță. Divele cer să li se aplice în zona intimă cristale Swarovski sau poleiri cu spray cu aur de 24 de karate.