Ce bine îi merge Laurei Cosoi de când nu mai este cu Smiley! Aceasta s-a mutat în casă nouă, iar interiorul este absolut fabulos! Uite cum arată:

Laura Cosoi s-a mutat în casă nouă.

Nu este vorba despre vreun apartament de lux sau o vilă cu piscină. Actriţa şi soţul ei au cumpărat o locuinţă veche, la care acum muncesc de zor pentru a o renova.

„Am vazut imediat in minte unde imi voi pune fotoliul pentru citit, rafturile cu carti, covorasul de yoga si cum voi amenaja bucataria. Cred ca nu sunt prea departe de momentul cand te voi putea anunta ca, in sfarsit, am gasit casa ideala pentru mine”, spune Laura Cosoi pe blogul ei.

Tot acolo a publicat şi imagini care ilustrează casa de vis în viziunea ei.

loading...

Citeste si: Suma colosală pe care o cere Smiley la un concert! A ajuns să încaseze o avere, dar stai să vezi câți bani a strâns numai anul trecut! Este vorba de o sumă la care nici nu ai visa

Suma colosală pe care o cere Smiley la un concert! A ajuns să încaseze o avere, dar stai să vezi câți bani a strâns numai anul trecut! Este vorba de o sumă la care nici nu ai visa

Smiley a devenit unul dintre cei mai populari artişti din showbiz, scoate hit după hit, iar cu piesa “De unde vii la ora asta” a cucerit toate top-urile musicale. Datorită ascensiunii sale, cântăreţul are şi un preţ pe măsură, dacă este dorit în spectacole.

Persoane din lumea artistică susţin că pentru a-l avea pe îndrăgitul artist într-un show trebuie să scoată bani frumoşi din buzunar, în special la evenimentele pe care le susţine în aer liber, acolo unde cerinţele lui Andrei Maria sunt uriaşe.

“Smiley are o cota foarte mare in acest moment si, din acest motiv, este si un artist extrem de scump! Astfel, daca anul trecut, el cerea “doar” 5000 de euro pentru un spectacol in club, acum, onorariul lui se invarte pe la suma de 8000 de euro. In plus, la concertele in aer liber, pretul creste la 11.000 de euro si, in unele cazuri, chiar si la 13.000 de euro!!! Bani seriosi, pe care ii primeste destul de des, intrucat agenda lui este plina de evenimente muzicale”, au dezvăluit pentru wowbiz.ro persoane din showbiz.

Casa de productie a lui Smiley evolueaza spectaculos in termeni financiari. Artistul a raportat la Ministerul de Finante cifre impresionante, si asta doar din spectacole. Astfel, cifra de afaceri cu care Smiley ii surclaseaza pe aproape toti colegii lui de breasla in 2015 a ajuns la 5.012.692 lei, adica peste 1,17 milioane euro. Majoritatea banilor i-a reinvestit insa in companie, motiv pentru care profitul net a fost relativ mic: 259.777 lei (aproximativ 57.000 de euro). Smiley are 823.872 lei in banca (183.000 euro), datorii de 849.348 lei (188.000 euro) si 8 salariati.

Afacerea lui Smiley este intr-o usoara crestere fata de anul trecut, atunci cand a avut o cifra de afaceri de 5.065.222 lei (1,12 milioane euro), un profit de 72.411 lei (16.000 euro) si doar 6 angajati.

In aceasta companie, Smiley este administrator si actionar majoritar. Ceilalti actionari sunt chiar parintii lui, Ion si Ioana Maria.