EXCLUSIV! Avem rezultatele necropsiei! Ce a ucis-o pe Stela Popescu! Actriţa a “agonizat” 12 ore după ce a intrat în comă

După ore bune în care întrebarea: “Care e cauza decesului Stelei Popescu?” a fost pe buzele tuturor, legiştii au dat verdictul. Stela Popescu nu a murit din cauza unui infarct, ci a făcut un accident vascular cerebral. Informaţia a fost făcută publică de o sursă apropiată anchetei, sub protecţia anonimatului, pentru CANCAN.ro.

Simona Gherghe susţine că Stela Popescu ar fi putut fi salvată dacă cineva ar fi sunat la 112 la ultima apariţie în public a actriţei. Vedeta mărturiseşte însă că numai cineva cu studii medicale şi-ar fi putut da seama că aceasta suferise un AVC.

”Am urmarit ultima filmare cu Stela Popescu, de marti seara, la Gala Femeilor de Succes. Au difuzat-o colegii mei, ieri dupa-amiaza. Imaginile sunt, intr-adevar, socante. Discurs incoerent, iritabilitate, la un moment dat, a scapat trofeul din mana. M-am uitat nedumerita la mama, care era langa mine si a am intrebat-o ce poate fi asta. Psihilog de profesie, mama imi spune ca probabil tocmai facuse un spasm cerebral si ca, daca intervenea cineva atunci, putea fi salvata. Dar cine sa intervina? Sa fim cinstiti. Oare ar fi reusit careva, fara studii medicale, sa-si dea seama ca doamna Stela Popescu e in pericol si sa indrazneasca sa cheme o salvare? Poate ca au fost in sala oameni care s-au gandit ca marea actrita are o problema, dar poate ca s-au temut sa nu o jigneasca. Poate au pus-o pe seama oboselii sau a nervozitatii. Asa ca, cinstit, voi ati fi sunat la 112?”, a scris Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.

Prezentatoarea TV a mărturisit că imaginile cu regretata actriţă sunt greu de privit: ”Adica hai sa fim cinstiti. Inainte sa-mi spuna maica-mea ca sunt semnele unui spasm cerebral, eu ma intrebam daca nu cumva face un rol…Sunt greu de privit, asa e. Ma tot gandesc cu ce-o fi ajuns acolo, cine-o fi dus-o acasa. Daca a vorbit cu fata ei in seara aia (cum inteleg ca s-a intamplat), si-o fi dat seama de la telefon ca e ceva in neregula? oi nu avem cultura asta a acordarii primului ajutor. Nu se fac, din pacate, cursuri in scoli sau la locurile de munca. Iar ca sa recunosti semnele unui AVC… ce sa mai zic. La noi nu intervine lumea cand cade cineva in strada si e mai mult ca evident ca sunt probleme. Eu n-as judeca pe nimeni. Asa, pe net, toti suntem eroi salvatori… Mai ales ca momentele astea de confuzie au alternat cu unele de luciditate.”

loading...

Potrivit declaraţiilor în care am intrat în posesie, Stela Popescu a suferit un AVC în urmă cu două-trei zile. Vă reamintim că marţi seara, artista a participat la un eveniment monden, unde a fost premiată pentru întreaga ei carieră.

“Nu a făcut infarct aşa cum s-a spus. Tocmai s-a încheiat autopsia. Suferise un AVC (accident vascular cerebral ) – cel mai probabil, în urmă cu două trei zile când s-a spart un vas de sânge şi i-a inundat creierul, după care a intrat în comă. Era moartă de aproape 12 ore. Nu avea leziuni externe.”, a declarat o sursă apropiată anchetei în eclusivitate pentru CANCAN.ro.

Stela Popescu a murit în dimineaţa zilei de joi, 23 noiembrie

Celebra actriţă a fost găsită fără suflare în casa ei din Bucureşti de fiica vitregă, Doina Maximilian. Ea a venit într-un suflet, după ce artista nu i-a răspuns de mai multe ori la telefon. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, 26 noiembrie. Regretata actriţă va fi înmormântată la Mănăstirea Cernica lângă cel de-al doilea soţ, Puiu Maximilian.

“A fost dorinţa ei să fie înmormântată lângă soţul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia în breaslă. La începutul carierei sale, Stela Popescu s-a îndrăgostit nebuneşte de scriitorul Mihai Maximilian, cu care s-a şi căsătorit în 1969. El îi compunea versurile la scheciurile pe care Stela le interpreta. După moartea lui Puiu, Stela Popescu tot timpul spunea că doreşte să fie înmormântată lângă soţul ei”, a mărtursit Oana Georgescu de la Teatrul “Constantin Tănase”, potrivit adevarul.ro.

loading...