Imagini rare cu soțul Irinei Loghin. Cine este bărbatul care îi este aproape artistei

Când spui Irina Loghin spui „doamna muzicii populare românești”. Îndrăgita interpretă a folclorului românesc are lângă ea un soț minunat, un bărbat care îi e aproape la bine și la greu de zeci de ani.

De mai bine de 45 de ani, Irina Loghin își împarte viața cu Ion Cernea, un fost sportiv important al României.

Povestea lor de iubire a început la un ștrand și din acel moment cei doi sunt de nedespărțit. Ion Cernea a reușit să o impresioneze pe Irina cu postura sa, el fiind luptător de lupte greco-romane, scrie presa centrală.

De altfel, Ion Cernea a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice, dar și la Campionatele Europene și Mondiale.

Ion Cernea are astăzi 73 de ani și este cu 3 ani mai mare decât Irina. Acesta a performat la clubul Dinamo București. A obținut o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 1960 de la Roma și la JO din 1964 de la Tokyo.

„Cand s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arata bine, era manierat. Era si bun prieten cu Benone Sinulescu. Intr-o zi au stabilit sa mearga la strand, iar Benone a chemat-o si pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasa, curtata de multi barbati.

Au fost multi care au incercat sa o impresioneze, dar numai Ion a avut castig de cauza”, povestea in urma cu cativa ani un apropiat de-al Irinei Loghin pentru cei de la cancan.ro

 

Citeste si: Veste foarte proasta pentru Niculina Stoican! Celebra cantareata de muzica populara nu are noroc in afaceri! Uite ce afacere are și ce sumă enormă de bani a pierdut:

loading...

Niculina Stoican a dat lovitura in muzica populara, fiind una dintre cele mai apreciate cantarete ale generatiei sale, insa aceasta nu se prea pricepe la afaceri. In 2009, Stoican a infiintat o firma al carei obiect de activitate este „productia de bauturi racoritoare nealcoolice, productia de ape minerale si alte ape imbuteliate”, societatea fiind inregistrata in localitatea Prejna, din judetul Mehedinti, acolo unde solista are casa mostenita de la bunicii ei, acela fiind satul in care a copilarit.

Din pacate pentru Niculina Stoican, afacerea cu productia de bauturi nealcoolice i-a adus pierderi in fiecare an, acestea fiind din ce in ce mai mari, conform datelor de la Registrul Comertului: 1.712 lei in 2010, 66.462 de lei in 2011, 38.095 de lei in 2012, 117.604 lei in 2013, 183.617 lei inn 2014 si 269.687 de lei in 2015.

In total, firma Niculinei Stoican a provocat pierderi totale de 677.177 de lei, adica aproximativ 150.000 de euro! Bunul mers al afacerii nu a fost ajutat nici macar de faptul ca Niculina Stoican si-a imprumutat numele apei minerale „Linna”, careia ii face reclama chiar solista de muzica populara.

sursa: wowbiz.ro

Citeste si:

Niculina Stoican, sunată de amanta soțului ei: „Mă iubește!”, i-a zis femeia la telefon. Uite ce răspuns super tare i-a dat cântăreața de muzică populară femeii

Niculina Stoican știe că soțul ei nu este un bărbat prea „cuminte”, dar ea pune la punct pe cei care duc să sune și să-i spună că sunt amantele lui,

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum a reacționat atunci când a primit mai multe apeluri telefonice de la femei care susțin că se iubește cu partenerul ei de viață.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu. Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește”.

I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu.

Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu.”, a declarat Niculina Stoican într-un interviu de televiziune.

Sursa: bzi.ro

loading...