O știi pe Aspirina, prostituata satului din „Las Fierbinți”? E incredibil cum arată, de fapt, în realitate. O vezi pe stradă și nu o recunoști!

Mirela Oprișor joacă rolul unei prostituate, pe nume Aspirina, în serialul românesc „Las Fierbinți” și este unul dintre cele mai interesante personaje din serial.

Dacă în serail este o prezență care iese în evidență de fiecare dată, puțini din fanii „Las Fierbinți” își pot imagina cum arată actrița Mirela Oprișor în momentele în care nu se află pe platoul de filmare.

În serialul românesc, actrița apare machiată strident, cu perucă roșcată și fuste scurte și extravagante, „Aspirina” așa cum se numește Mirela Oprișor în serial, e o familistă convinsă și foarte elegantă.

Iată mai jos imaginile cu îndrăgita actriță:

Sursa: fanatik.ro

 

Citeste si: Cum știi că a FĂCUT AMOR cu alta. Nicio femeie NU GHICEȘTE indiciul 2

 

Cum poți să știi cu certitudine că un bărbat te înșală. Aceste indicii îți arată clar că un bărbat a făcut amor cu altă femeie. Află-le și tu!

Ai început să suspectezi că el umblă cu alta? În plus, nu mai faceți dragoste atât de des și certurile sunt frecvente. Ești convinsă că se vede cu altă femeie? Uite cum poți ști cu certitudine.

loading...

1.Se aranjează mai mult decât de obicei. Dacă ai observat să petrece mai mult timp în oglindă decât o făcea până acum, probabil că deja are altă femeie sau plănuiește să-și găsească una.

2. Te acuză pe tine că ai înșelat. Știi și tu foarte bine că cine arată cu degetul spre altcineve se cam simte cu musca pe căciulă. De obicei, un bărbat care spune despre partenera sa că l-a înșelat, încearcă de fapt să-și mascheze propria aventură.

3. Te refuză în dormitor. De regulă, un bărbat care a făcut dragoste cu altă femeie, nu va mai dori să fie satisfăcut și de partenera de viață.

4. În viața lui a apărut o femeie – colegă de muncă sau cunoștință despre care refuză să vorbească. E semn că încearcă să își protejeze secretul.

5. Îl simți absent. Dacă e cu mintea în altă parte în permanență și are o atitudine care nu îl caracteriza până acum, ai toate motivele să crezi că te-a înșelat.

6. Alții cred că te înșală. De obicei, nu e bine să asculți de gura lumii, dar dacă mulț prieteni și apropiați îl bănuiesc că are pe alta, s-ar putea să știe ei ceva…

loading...