Pe Dana o cunoaște toată lumea, dar pe Ilinca foarte puțini! Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase: Uite cum arată și cu ce se ocupă, câștigă o mulțime de bani:

Despre Adrian Nastase, toata lumea stie ca este casatorit cu Dana Nastase. Acesta, insa, mai are o casnicie la activ.

Cu foarte multi ani in urma, politicianul Adrian Nastase a fost casatorit cu fiica unui demnitar, Ilinca Preoteasa.

Ilinca Preoteasa, actualmente Bartolomeu, prima sotie a lui Adrian Nastase, este fata fostului ministru de Externe al Romaniei, Grigore Preoteasa, care a murit in tragicul accident de avion petrecut pe 4 noiembrie 1957, la Vnukovo, langa Moscova. Ilinca si Adrian s-au cunoscut pe bancile facultatii, ambii absolvind cursurile Universitatii Bucuresti.

“Ilinca, pe care toti baietii o protejau, s-a indragostit de un tanar frumos, destept si cu mare priza la reprezentantele sexului frumos”, povestea Madalin Voicu pentru Hotnews.

Idila Ilincai cu Adrian s-a concretizat in anul 1973 printr- o casatorie care n-a rezistat decat un an, cei doi despartindu- se rapid, dar ramanand prieteni.

S-a stabilit in Statele Unite Ilinca s-a recasatorit cu Bogdan Bartolomeu, cei doi emigrand in SUA, in anii ’80. Despre prima sotie a lui Adrian Nastase se stie ca locuieste la Washington si detine un magazin de mobila si un studio de design interior.

loading...

“Mi-amintesc ca, atunci cand l-am cunoscut pe Adrian, cand Ilinca ni l-a prezentat, toti l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru ca ne lua fata.

Noi trebuia sa stim clar ca Ilinca noastra era pe maini bune, ca barbatul de care se indragostise o merita. Adrian s-a dovedit, insa un tip de calitate, ei doi casatorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi casatorit cu el oricum, indiferent de opinia noastra, dar a facut pasul acesta bucuroasa ca si noi, prietenii din gasca, il placeam pe Adrian, care si-a cistigat astfel increderea si prietenia noastra”, mai spunea Madalin Voicu.

Dupa divortul de Ilinca, Nastase s-a reorientat si, pe 31 iulie 1985, s-a casatorit cu Dana, fata lui Angelo Miculescu, ministru al agriculturii, viceprim- ministru al guvernului intre 1975 si 1981. Anul acesta, Adrian si Dana Nastase au celebrat 32 de ani de mariaj. Au doi baieti: Andrei si Mihnea, acesta din urma inscriindu-se anul acesta in PSD.

loading...