Tu știai asta? Uite de ce nu este bine să speli rufe vinerea! Să nu mai faci niciodată această greșeală! Este mai rău decât crezi!

Bio-energo-terapeutul a explicat de ce nu e bine să se spele rufe în ziua de vineri.

O tradiție populară spune că nu e bine ca rufele să fie spălate vinerea.

Bio-energo-terapeutul Lidia Fecioru, care a avut 90 de kilograme, a explicat care este motivul și a povestit din experiențele trăite în familia sa.

„Orice zi are vibrația ei și informația ei. Ziua de Vineri ține de Parascheva și de Sfanta Vineri. Povestea mama noastră când eram noi foarte mici și își construise casa. A lucrat și sâmbăta și duminică, nu ținea sarbatorile, avea patru fete.

A spus ca a visat-o pe Sfânta Vineri care era plină de vopsea, de var și a întrebat-o de ce era așa.

Sfânta Vineri i-a zis că lumea nu o sărbătorește. Vinerea nu se spală în tradiția noastră româneasca. Vinerea e un fel de sărbătoare, de pregătire de weekend”, a explicat Lidia Fecioru în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Sursa: libertatea.ro
CITESTE SI: Cum să ai rufe curate. Iată câteva sfaturi prețioase de care trebuie să țină cont toate gospodinele atunci când folosesc mașina de spălat

Toate gospodinele stiu ca atunci cand vine vorba despre spalatul rufelor trebuie respectate mai multe reguli elementare. Altfel, hainele lor si ale membrilor familiei s-ar putea transforma intr-un dezastru. Daca vreti sa va dam un exemplu in acest sens, ganditi-va doar cum ar fi daca ati spala rufele albe cu cele negre sau colorare? Cel putin hainele albe ar ajunge direct la gunoi!

loading...

Pe langa aceasta regula, care spune ca este interzisa total spalarea rufelor in culori deschise alatui de cele negre sau in culori mai inchise, exista si alte principii clare atunci cand vine vorba despre haine si masina de spalat. In cele ce urmeaza iti prezentam cateva dintre ele! Aceste sfaturi te vor ajuta sa eviti de acum inainte cele mai comune greseli, despre care s-ar putea sa nici nu iti fi dat seama ca le faci!
Invata sa citesti etichetel produselor! O camasa, o bluza sau un pantalon dintr-un material sintetic s-ar putea degrada semnificat daca setezi masina sa spele la temperaturi peste 40 de grade Celsius.

Goleste masina de spalat haine de indata ce s-a terminat ciclul spalarii! Nu vrei nici sa se imnulteasca bacteriile in mediul umed care le e propice, si nu vrei nici ca hainele sa capete un miros neplacut.
Ai grija la cantitatea de detergent pe care o folosesti! Asta deoarece detergent mai mult nu inseamna rufe mai curate! Cel mai bine ar fi sa nu umpli compet capacul, trei patrimi din el fiind, de regula, suficient. Daca nu esti sigura de cantitatea necesara, obisnuieste-te sa folosesti capsule pentru spalat.
Cumpara-ti lenjerie de pat de calitate si spal-o la temperturi ridicate, pentru a impiedica inmultirea acarienilor.

Spala prosoapele de bucatarie la o temperatura de cel putin 60 de grade Celsius, intr-un ciclu de spalare de cel putin o ora.
Evita sa setezi masina de spalat rufe la temperaturi prea joase daca folosesti detergenti pudra. Asta deoacere acest tip de produs pentru spalarea hainelor nu se dizolva la fel de bine ca cel lichid in apa cu o temperatura mai scazuta.
Curata usa masinii de spalat si sertarul in care pui detergetul, balsamul si inalbitorul cel putin o data pe luna!
Daca ai o masina de spalat in care rufele sunt puse de sus, ai gija ca ultimele introduse sa fie cele mai murdare, si nu invers!

Sursa: landia.ro

loading...