Vă mai amintiți de Marinela Chelaru? In urma cu ceva timp oamenii se inghesuiau la show-urile ei, dar acum a fost uitata! Ce a ajuns să facă îndrăgita artista pentru a supraviețui…„ Risc să mor, dacă nu…”

A scazut interesul publicului pentru grupurile de umor, iar show-urile oamenilor care fac parte din astfel de grupuri numara din ce in ce mai putin spectatori. Printre cei afectati se numara si Marinela Chelaru. Dupa 20 de ani pe scena, actrita de 57 de ani, parte a grupului Voua, se confrunta cu un viitor profesional incert. In lipsa rolurilor, isi traieste viata in modestie, fara sa se planga de conditia ei.

Actrita nu sta deloc bine cu banii, insa decenta o impiedica sa se lamenteze, ba chiar spune ca ii uraste pe cei din bransa care striga public ca o duc rau.

Marinela vinde acum taboluri ca sa traiasca, iar singura ei sansa de a avea un venit constant este sa revina la catedra:

A avut şi câteva expoziţii, însă clienţii nu au dat năvală, deşi criticii de specialitate au avut numai cuvinte de laudă la adresa lucrărilor actriţei.

loading...

Aşa se face că, în prezent, ea a rămas fără nici o sursă de venit. Doar soţul ce mai salvează cât de cât situaţia, căci altfel ar fi muritoare de foame: “Noroc cu bărbati-miu, el mai câştigă câţiva bani ca electrician, dar tot nu ne ajung, că nu are un salariu mare. Nu am vândut nici un tablou… Sunt atât de dezamăgită, că nici nu îmi mai vine să pictez”, a mărturisit actriţa pentu Libertatea.

Starea ei de spirit nu este una tocmai bună. Şi asta nu de ieri, de azi, ci de mai multă vreme: “Trec de câteva luni printr- o depresie atât de mare, că nu mai reuşesc să fac nimic. Nici o televiziune nu mi-a oferit nici un contract în ultima perioadă. Oamenii au uitat de mine. În plus, după ce m-am operat la glanda tiroidă, acum sunt dependentă de medicamente. Doctorii mi-au zis că, dacă nu iau pastile, risc să mor”.