De ce sunt „de neatins” regii din țigănime? Averile colosale de care ANAF nu îndrăznește să se atingă: Cum au ajuns să fie protejați:

De ce sunt „de neatins” regii din țigănime? Averile colosale de care ANAF nu îndrăznește să se atingă: Cum au ajuns să fie protejați:

Lor le place viața trăită în lux, dar sunt oamenii extremelor. În timp ce unii rromi sunt extrem de bogați, alții trăiesc de pe o zi pe alta.

Din prima categorie face parte, spre exemplu, liderul clanului Cârpacilor, care are o avere estimată la 13 milioane de euro, avere personală, scrie antena3.ro.

De amintit este și Bercea Mondial, cel care are permis de conducere, deși era analfabet. Nu trebuie omise nici categoriile rromilor maneliști și ai celor care se ocupă de vrăjitorie.

O dată la câțiva ani, Fiscul anunță că merge peste clanurile bogate din România. Foarte rar, ca să nu spunem niciodată, s-au văzut și rezultatele. Problema adevărată este că interlopii și clanurile n-ar fi „înflorit” dacă n-ar fi fost lăsați, cu alte cuvinte protejați. În România, dar și peste tot în lume, se pare că banii pot cumpăra orice și pe oricine.

Cu alte cuvinte, de averile vedetelor și liderilor din lumea rromilor nu îndrăznește să se apropie ANAF.

Mai multe informații despre averile pe care Fiscul le ocolește, aici: blob:https://www.antena3.ro /d5daf5f6-d82b-4e4a-bf98-5df0c446ef56

 

Citeste si: Românul care a uluit Parisul cu averea lui a devenit tată! Avem primele imagini cu bebelușul lui Patrick Specialu’. Luxul în care trăiește e de pe altă lume, îi șochează și pe francezi! Galerie foto

Patrick Specialu’ are acum mai multe motive de fericire: frumoasa lui soție, Mony, l-a făcut tată, cei doi au un băiețel perfect sănătos. Petrică Dorle, cunoscut ca Patrick Specialu’ – românul care a uimit Parisul cu averea sa, este în al nouălea cer. Soţia lui, Mony, a adus pe lume o minune de băieţel.

Ca orice bărbat care devine tată pentru prima oară, Patrick a vrut să afle toată lumea că are un băiat, așa că a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde a și pus primele imagini cu nou-născutul și proaspăta mămică, aflată încă pe patul de spital. Alături de imagini, Petrică a mai scris: „Azi  mi s-a implinit cel mai mare vis!Va fac cunostiinta cu Patrick -Junior! Familia Dorle ,va multumeste pentru toate mesajele trimise!”.

Originar din satul Certeze, judetul Satu – Mare, Patrick conduce bolizi de sute de mii de euro, pe care îi scoate din garaj în functie de anotimp, îmbracă cele mai scumpe haine și poartă bijuterii exclusiviste, pe care omul de rând nici în zece vieți nu și le-ar permite.

Iată imaginile cu bebelușul, dar și cu casa acestui român care a reușit să facă avere în Franța în domeniul construcțiilor, fiind arhitect de profesie, și care are o vilă în cel mai exclusivist cartier din Paris:

loading...

Patrick ,,Specialu” Dorle a pornit din Negrești Oaș și s-a oprit abia la Paris unde a făcut avere. Cum a reușit?

El a plecat din țară în urmă cu 18 ani, dar spune că nu a avut regrete, el se trage dintr-o familie înstărită dar și-a propus la 17 ani să își întreacă părinții în bogăție, și a reușit! El conduce în Paris două firme de construcții care îi sporesc averea pe zi ce trece, viața lui acolo este una care nouă ni s-ar părea perfectă.

El are o colecție de mașini de lux, dar nu mereu a fost milionar, el este singurul care știe prin ce a trecut pentru a ajunge la fericirea pe care o trăiește în prezent. El declară într-un interviu: ,,Am opt mașini, printre care două Ferrari, un Maserati, însă asta este singura mea pasiune costisitoare. Recent mi-am luat și un cal, iar părinții îmi mai reproșează că sparg banii aiurea. Le-am spus că nu vreau să strâng bani pentru mai multe generații, viața este scurtă și trebuie trăită din plin!” – o adevărată lecție de urmat, nu-ia așa?

Casa lui se află la numai cinci minute de Champs Elysees, și-a cumpărat-o cu banii jos, mănâncă în fiecare zi la restaurant, își scoate arhitecții în oraș, iar când vine în țară vine cu un Ferrari pentru a ajunge mai repde.

El are proiecte și în țară, de exemplu a investit într-o bază sportivă din Negrești Oaș, el povestește: ,,Vreau să investesc mult în sport și mă bucură la culme să văd copiii cum se bucură de aceste facilitate. Unii mă sună să-mi ceară voie să joace fotbal pe teren, și le zic de o mie de ori că e gratis, să intre când vor. Am făcut-o special pentru ei și voi mai face multe altele”.

loading...