Manichiură simplă: 7 modele de unghii perfecte pentru orice petrecere

Dacă până acum nu ai avut curajul să încerci alte modele de manichiură, acum este momentul să ieși din zona ta de confort. De Revelion ai nevoie de o manichiură care să-ți completeze ținuta și care să atragă multe priviri, însă în același timp să fie simple și elegante.

Dacă nu ai nici o idee cum vrei să arate unghiile tale la cumpăna dintre ani, ma jos, există 7 modele care cu siguranță îți vor plăcea. Iată care sunt tendințele anul acesta:

1. Unghiile în culori complementare, metalizate.

Alege o manichiură care să-ți pună unghia în evidență, mai ales dacă este lungă, alege o culoare care să-ți ofere strălucire și care să fie pata de culoare din ținuta pe care o vei purta în noaptea dintre ani.

2. Unghiile cu sclipici în forma stiletto.

Cu ajutorul acestor unghii poți fi senzuală și atrăgătoare fără să cazi în vulgaritate. Unghiile strălucitoare nu denotă mereu prost gust, ci depinde de tine cum alegi să le porți sau ce fel de atitudine ai. Dacă ai unghiile lungi, Revelionul este ocazia perfectă să adopți această manichiură.

3. Unghiile în două culori.

Alege 2 culori care sunt preferatele tale și pune-ți-le pe unghii. Nu trebuie să-ți faci griji că nu vor merge împreună pentru că extravaganța este tematica petrecerii dintre ani.

Manichiura în 2 culori va fi ceva inedit cu siguranță și nu te teme să experimentezi pentru că de Revelion nu există bariere.

4. Manichiura mozaic.

Nu contează ce culori vei folosi pentru că această manichiură va atrage atenția oricum! Ieși din zona ta de confort și lasă unghiile să fie cartea ta de vizită și în același timp să îți completeze ținuta.

5. Unghiile cu modele de sezon.

Dacă ești adepta unghiilor cu model festiv , dar elegante în același timp, acest tip de manichiură este perfect pentru seara de Revelion. Fie că este vorba de fulgi de nea, de reni sau de oameni de zăpadă, acest model nu se învechește niciodată!

6. Manichiura cu cristale.

În momentul în care sunt fin aplicate, unghiile cu cristale pot fi chiar seducătoare. Dacă ai în plan ceva strălucitor care să ofere mâinii tale o notă de eleganță și rafinament, dar în același timp să atragă și privirile, această manichiură este perfectă.

Asigură-te totuși că mergi la un specialist sau le poți face chiar tu.

7. Se poartă roșu.

Culoarea roșie nu se demodează niciodată, mai ales de sărbători. Nu are importanță ce idee ai pentru manichiură, tot secretul este să combini culoarea roșie cu un model delicat. Vei fi elegantă, fără a recurge la ceva complicat.