Spune-mi cum dormi ca să-ți spun ce fel de personalitate ai

Am găsit un test simplu care spune multe despre cum ești tu. E foarte real. Alege poziția în care tu dormi cel mai des și află lucrur inedite despre tine.

1. Dacă nu poți să adormi fără să-ți îndoi genunchii, atunci ești o persoană foarte calmă și sigură. Ești greu de rănit și nu ți-e teamă de viitor. Zâmbetul tău poate tranforma orice dimineață grea și te poți adapta ușor la orice schimbare din viața ta.

2. Dacă de cele mai multe ori adormi în poziția fetală, atunci ai nevoie de admirația celor din jur. Te ghemuiști așa pentru că vrei să te îndepărtezi de problemele cotidiene. Ețti în lumea ta atunci când scrii, desene, sau dansezi.

3. Dacă dormi pe burtă și cu membrele pe lângă corp, atunci ești un lider. Ești impulsiv și preiei inițiativa ușor și te asiguri că e o ordine desăvârșită atât în viața ta personală, cât și în cea profesională. Îți place să planifici totul și nu accepți surprizele.

loading...

4. Dacă dormi pe spate, cel mai probabil ești o fire pozitivă căreia îi place viața, să fii în centrul atenției și compania bună. Preferi să spui întotdeauna adevărul. Lucrezi foarte organizat. Și în general, ai o personalitate puternică.

5. Dacă dormi ca un soldat, foarte atent, cu brațele lipite de corp, atunci ești o persoană foarte bine organizată, care știe exact ce vrea de la viață și ai soluții pentru orice. Poți să fii strict, pedant, exigent, dar mai mult cu tine, decât cu cei din jur.

6. Dacă dormi pe burtă, cu un picior ridicat sunt șanse să ai o personalitate imprevizibilă, atrasă în general de aventuri. Dispoziția ta se schimbă destul de des, lucru care-i baagă în ceață pe cei din jur. Îți este greu să iei decizii. În orice domeniu al vieții vrei liniște.

loading...