Tie ti se pare frumoasa? Cand am vazut-o fara machiaj, am crezut ca e imposibil sa fie aceeasi persoana. Uite cum arata inainte

O tanara a demonstrat intr-un material postat pe YouTube cum isi poate schimba complet infatisarea, cu ajutorul machiajului.

Tanara este celebra pe Internet pentru tutorialele pe care le posteaza pe canalul de YouTube NikkieTutorials. Intr-un astfel de material instructiv ea a aratat cum se realizeaza un machiaj stralucitor, asemanator celor folosite de celebra artista Adele. La inceput, tanara are tenul curat si i se observa toate imperfectiunile pielii, dar, pe masura ce aplica diferite nuante de machiaj, se transforma radical si, la final, este de nerecunoscut.

Urmareste in materialul de mai jos cum si-a transformat infatisarea dintr-o tanara banala intr-o fata care atrage toate privirile:

CITESTE IN CONTINUARE URMATORUL ARTICOL
Toate femeile iubesc să aibă o manichiură impecabilă. Ne place să mergem la salon odată la câteva zile pentru a ne retușa unghiile. Deși lacul de unghii arată stilat și elegant, te-ai întrebat vreodată ce poate provoca în corpul tău? Lacul de unghii pe care îl folosești conține substanțe toxice care are efecte dezastruoase asupra organismului. Dacă nu știi despre ce este vorba, citește în continuare pentru a te feri de acest obicei dăunător.

Lacul de unghii conține chimicale care îți fac rău.

Chiar și cele mai bune firme care produc lacuri de unghii și care bagă mâna în foc pentru produsele lor, tot adaugă produse chimice în oje.

Ce provoacă aceste substanțe chimice?

Aceste chimicale pot cauza un dezechilibru hormonal care îți face rău, chiar și în interior. Spre deosebire de celelalte lucruri pe care le folosești, compușii lacului de unghii nu se elimină prin excreție. Chiar după 10 ore de la aplicare, compușii ojei sunt prezenți în sânge.

Ce sunt acești compuși?

Ai auzit vreodată de trifenil fosfat? Acest chimical poate distruge mecanismul hormonal și poate afecta la fel de bine și sistemul tău reproductiv. Lacul de unghii le face rău femeilor care îl folosesc tocmai pentru că substanțele chimice pe care le conține se amestecă cu sângele.

Dacă aplici oja în mod regulat, aceste substanțe rămân în corpul tău și îți dereglează întregul organism.

Lacul de unghii afectează și creierul.

Trifenil fosfat este cunoscut pentru efectele pe care le are asupra creierului pentru că acționează ca neurotoxine. De asemenea, pot cauza și iritații sau alergii pe termen lung care îți pot afecta pielea.

Lacul de unghii conține și toluen, substanță care este folosită de obicei în superglue-uri. Acest lucru poate afecta dezvoltarea creierului și pot apărea arsuri pe piele.

Ojele conțin și alte substanțe chimice.

Formaldehida este o altă substanță chimicală care este prezentă în lacurile de unghii și conține agenți care cauzează cancerul.

Folosește lacuri de unghii organice.

Dacă ești înnebunită după o anumită culoare pe care vrei să ți-o alici pe unghii, poți opta pentru culorile organice care conțin doar culori bazate pe apă. Unele dintre ele nu conțin nici măcar o substanță toxică și sunt integral alcătuite din substanțe naturale care nu fac nici un rău unghiilor sau corpului tău.

Din fericire, unii producători au realizat cât ne nocive pot fi lacurile de unghii pentru organismul uman, de aceea au renunțat la acești compuși chimici. Dacă vrei să eviți toate riscurile la care te supui atunci când aplici lacul de unghii, citește cu atenție eticheta produselor cosmetice pe care le cumperi. Trebuie să știi ce să urmărești pentru a te asigura că produsul nu este bun pentru tine.

Este foarte important să nu lași lacul de unghii mai mult de 5 zile pe unghii și atunci când o ștergi trebuie să folosești o cantitate cât mai puțină acetonă. Dacă lași oja mai mult de 5 zile pe unghii riști să pierzi din calciu și unghiile ți se vor îngălbeni. Se va întâmpla același lucru și dacă te dai cât mai des cu ojă. În zilele în care vrei să faci pauză, aplică pe unghii un tratament cu ulei de măsline.