A parasit-o pe Andreea Marin și s-a imbogatit cu 70 de milioane de euro! Vezi cine este afaceristul care a ales-o pe iubita sa din liceu, in loc sa ramana cu „Zana Surprizelor” și cum a dat lovitura în afaceri

A parasit-o pe Andreea Marin și s-a imbogatit cu 70 de milioane de euro! Vezi cine este afaceristul care a ales-o pe iubita sa din liceu, in loc sa ramana cu „Zana Surprizelor” și cum a dat lovitura în afaceri

Andreea Marin a fost impreuna cu Mihai Tufan aproape un an. Cea mai putin cunoscuta poveste de dragoste traita de Andreea Marin s-a petrecut in 2003-2004, cand „Zana Surprizelor” a fost indragostita de un milionar discret, Mihai Tufan. Originar din Campina, acesta avea, la vremea respectiva, o avere de aproximativ 20 de milioane de euro, realizata din comercializarea electrozilor industriali.

loading...

Mihai Tufan este un milionar discretTufan locuia intr-o vila la Breaza, detinea o proprietate la Periprava (Tulcea), cateva case in centrul Bucurestiului, o vila la Monte Carlo si cel putin trei masini, un Ferrari, un Grand Cherokee si un Mercedes ML. Relatia s-a destramat, a scris presa de atunci, pentru ca Andreea Marin s-a aratat deranjata de faptul ca Tufan nu renuntase la Ramona, care era iubita sa inca din liceu. “Voi fi foarte clara, ca sa nu mai revin la acest subiect fara noima. Nu-mi plac barbatii carora le lipseste ce-i mai important, din moment ce se lauda cu ceea ce de fapt nu au, si nicidecum nu-mi place ciorba reincalzita. Trecutul are rostul sau doar cind e vorba de oameni care au stiut sa pastreze respectul meu, ceilalti nu exista in memoria mea afectiva. Eu traiesc prezentul si visez viitorul pentru dragostea mea de acum. Asta este tot ceea ce conteaza”, declara Andreea Marin despre despartirea de Tufan.

Ramona, sotia lui Mihai Tufan, il consiliaza pe acesta in afaceriVedeta nu a avut noroc in dragoste nici dupa acel moment. Ea s-a despartit de Banica Jr si de Tuncay, in timp ce Tufan s-a insurat cu Ramona si a prosperat din punct de vedere financiar. In prezent, fostul iubit al Andreei Marin este cotat in „Top 300-Cei mai bogati romani” cu o avere de 87-90 de milioane de euro, acesta fiind foarte activ in domeniile productiei de energie si distributiei de carburanti. Asadar, in comparatie cu perioada in care era cu Andreea Marin, Tufan si-a marit averea cu aproximativ 70 de milioane de euro.

loading...