Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este departe de a fi un barbat intretinut.

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, este departe de a fi un barbat intretinut.

Desi si-ar fi dorit o cariera in televiziune sau modelling, Adrian Alexandrov s-a orientat catre alte domenii. Tanarul iubit al Elenei Udrea lucreaza ca account manager la una dintre cele mai importante companii din Romania in segmentul consultantei financiare si a celei imobiliare de lux. Compania la care lucreaza Adrian este reprezentant exclusiv in Romania a unei celebre retele internationale ce realizeaza tranzactii imobiliare de peste 300 miliarde de euro pe an.

In Romania, firma a fost infiintata in 2005 si are in portofoliu cateva lovituri importante pe piata: vanzarea mall-ului din Buzau, consultanta pentru o companie din Spania care a vandut un teren de 13.000 mp catre o firma romaneasca sau preluarea Romanian International Bank de catre un grup polonez.

Adrian Alexandrov locuieste intr-o vila in Corbeanca, pe care si-a achizitionat-o inainte sa fie iubitul Elenei Udrea si recent s-a asociat intr-o afacere in domeniul alimentar tot in comuna ilfoveana.

loading...

De reținut este și faptul că Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, și-a deschis o companiei imobiliară proprie pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agențiilor imobiliare.

Elena Udrea afirmă că și-a încurajat logodnicul să intre în acest business.

Adrian Alexandrov este broker imobiliar de câțiva ani, iar acum spune că a decis să treacă la un nivel superior în acest domeniu.

„Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, asa ca am preluat franciza Remax, fiind total angajat și încrezător în acest nou proiect. Piața imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult și tranzacționându-se proprietăți la prețuri foarte mari”, a declarat Alexandrov pentru Profit.ro.

loading...