Afacerea secreta a Andreei Marin! „Zâna” câștigă mai mulți bani de aici decât din televiziune! Poate și voi i-ați adus bani în buzunare fără să știți! Cu ce se ocupă Andreea și câți bani scoate

Afacerea secreta a Andreei Marin! „Zâna” câștigă mai mulți bani de aici decât din televiziune! Poate și voi i-ați adus bani în buzunare fără să știți! Cu ce se ocupă Andreea și câți bani scoate

In ultimii ani, Andreea Marin s-a dedicat mai mult proiectelor umanitare, astfel ca implicarea sa in domeniul televiziunii a fost mult diminuata. Drept urmare, cele trei firme prin care Andreea isi derula afacerile din domeniu au inregistrat un profit total de doar 5.600 de euro in 2016, o suma infima pentru nivelul Andreei.

In 2015, fosta “Zana a surprizelor” s-a gandit sa isi incerca sansa si in alt domeniu, astfel ca a infiintat, impreuna cu sora sa, Cristina, o firma al carei obiect principal de activitate este „comerţ cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri şi pieţe – activitate principală: Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet”, figurand pe site-urile societatilor comerciale la rubrica “saloane de infrumusetare”.

In primul an de activitate, firma a inregistrat un profit de 18.700 de ei, iar in 2016 castigul a fost chiar mai mare, de 45.806 lei (10.000 de euro), aproape dublu fata de profitul pe care l-au avut firmele Andreei din domeniul televiziunii.

 

Citeste si:Cu cât era plătită Andreea Marin la „Surprize, surprize!” La suma asta nu se aștepta nimeni:

loading...

Andreea Marin a făcut spectacol timp de nouă ani la TVR 1 cu emisiunea „Surprize, surprize!”, de la care s-a retras în 2008. Deşi toată lumea credea că „Zâna” încasa un salariu colosal pentru apariţiile ei strălucitoare în care făcea oamenii fericiţi, vedeta a mărturisit că la început şefii nu au fost foarte generoşi cu ea. Prezentatoarea a povestit ce îşi permitea să-şi cumpere cu banii pe care îi lua la debutul ei în televiziune.

Andreea Marin nu are grija zilei de mâine, dar a povestit că în trecut nu se descurca atât de bine cu banii cum ar crede unii. Ea a mărturisit într-un interviu acordat Kanal d că la începutul carierei sale n-a fost bine plătită în televiziune.
”Am vrut să fiu învăţătoare, apoi medic, însă niciunul dintre visele copilăriei nu s-a transpus în realitate. Eu am făcut matematică-fizică şi mai târziu informatică la facultatea din Iaşi. Părinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri făcute pe stradă, am învăţat totul de la început. Nu ţin minte exact salariul în bani, dar pot să spun că eram plătită cu jumătate de normă, salariul era şi aşa mic. Puteam să-mi cumpăr pe lună doar o sticlă de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi să-mi plătesc taxiul de la cămin până la muncă, dus întors, pentru că voiam să fiu elegantă. Eram o doamnă şi îmi doream să merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine, doar la emisiune”, a mai mărturisit Andreea.
Vedeta s-a retras de la emisiunea „Surprize, surprize”, care a făcut-o celebră, în 2008. Plecarea de la TVR a fost pusă pe seama mariajului cu Ștefan Bănică Jr., dar de fapt vedeta a mărturisit că a renunţat pentru că era însărcinată cu Violeta.

loading...