Ce bine ii merge lui Silviu Prigoana de cand s-a insurat cu Mihaela! Averea cunoscutului afacerist a crescut dupa aparitia blondei in viata lui: Cu cate milioane este mai bogat

Ce bine ii merge lui Silviu Prigoana de cand s-a insurat cu Mihaela! Averea cunoscutului afacerist a crescut dupa aparitia blondei in viata lui: Cu cate milioane este mai bogat

Revista Capital a publicat recent clasamentul „Top 300 – Cei mai bogati romani”, in care se regaseste si Silviu Prigoana, afaceristul fiind plasat pe locul 122, cu o avere estimata la 44-46 de milioane de euro, in crestere fata de cea de anul trecut, cand era creditat cu 42-44 de milioane. Averea lui Prigoana s-a marit exact in perioada in care el a inceput o alta relatie, cu Mihaela, cei doi fiind impreuna de la inceputul anului 2016.

De altfel, si revista economica s-a referit la noua poveste de dragoste din viata lui Prigoana, afaceristul care s-a casatorit cu Mihaela in luna martie: „S-a recasatorit si isi desfasoara afacerile din umbra. Mai exact, in toamna anului trecut a incheiat un contract de fiducie prin care si-a cedat pe o perioada de 20 de ani pachetul majoritar detinut la Rosal Grup. In 2015, afacerile Rosal au crescut cu 10%, iar profitul a fost majorat de la 1,23 milioane de lei in 2014 la 32,8 milioane de lei. In toamna acestui an, compania a obtinut un contract in valoare de 329 de milioane de lei pentru colectarea deseurilor municioiului Ploiesti si alte 35 de localitati din judetul Prahova”.

 

Citeste si: Un nou scandal între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! El i-a cerut 1000 de lei pe zi, ea face dezvăluiri uluitoare: Silviu a fost la mormântul fiului mort și a făcut un gest șocant, spre disperarea celorlalți copii ai săi! Detaliile sunt cumplite: Ce au cei doi de împărțit:

Un nou scandal între Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană! El i-a cerut 1000 de lei pe zi, ea face dezvăluiri uluitoare: Silviu a fost la mormântul fiului mort și a făcut un gest șocant, spre disperarea celorlalți copii ai săi! Detaliile sunt cumplite: Ce au cei doi de împărțit:

Un nou conflict uriaș a izbucnit iar între Silviu Prigoană și Adriana Bahmuţeanu! De data aceasta, scandalul dintre cei doi scoate la iveală detalii șocante despre celebrul om de afaceri!

Silviu Prigoană a cerut instanţei ca Adriana să-i plătească 1.000 de lei pe zi despăgubire morală pe motiv că nu este lăsat să îşi vadă copiii!

Asta însemna că Adriana Bahmuțeanu ar fi trebuit să îi dea lui Silviu Prigoană în jur de 30.000 de RON pe parcursul unei luni! Instanţa de judecată nu a luat în considerare cererea lui Prigoană şi l-a trimis să facă plângeri la Protecţia Copilului!

Sarabanda reclamaţiilor nu se opreşte aici deoarece numai la Protecţia Copilului Silviu Prigoană a depus peste 40 de reclamaţii!

De-a lungul anului trecut, Adriana Bahmuțeanu a făcut obiectul a 16 controale acasă din partea Protecţiei Copilului sau a Autorităţii Tutelare

Ce alte acuzații i se aduc lui Silviu Prigoană?

Printre motivele plângerilor se numără şi acela că Adriana are un animal de companie din cauza căruia i se îmbolnăvesc copiii!

loading...

Un alt episod halucinant s-a derulat când a murit canarul copiilor! Copiii au pus canarul mort într-o cutie, au scris mesaje de condoleanţe, după care împreună cu Adriana Bahmuțeanu au mers la preot! Preotul i-a consolat pe copii, i-a încurajat că viaţa merge mai departe şi să fie încrezători în viitor!

Copiii au vrut ca pasărea să fie depusă la cavoul frăţiorului lor, Darius, pentru ca acesta să aibă şi el parte de un canar cu care să se joace!

Când Silviu Prigoană a auzit ce s-a întâmplat, a mers cu şoferul personal la cimitir şi a scos cutia cu canarul mort şi a aruncat cutia! Copiii au plâns şi au fost foarte afectaţi de această întâmplare!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu îi dă lovitura de grație lui Silviu Prigoană. A făcut publică pensia alimentară pe care omul de afaceri o dă copiilor săi: „de tot râsul”!

Adriana Bahmuțeanu este în culmea fericirii după ce a căștigat în instanță procesul cu fostul său soț, Silviu Prigoană, referitor la cei doi băieți ai lor.

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, care de-a lungul vremii și-a făcut numeroase operații estetice, radiază.

Vedeta a câștigat în instanță procesul pe care îl avea cu fostul său partener de viață, omul de afaceri Silviu Prigoană. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se judecau în privința școlii la care ar trebui să meargă cei doi băieți ai lor, Eduard și Maximus.

Pe lângă faptul că vedeta este extrem de bucuroasă că a căștigat procesul, ea a făcut publică și suma pe care omul de afaceri o dădea ca pensie alimentară pentru cei doi copii.

„Am câștigat!!! Definitiv și irevocabil!!! În sfârșit, dragii mei, după aproape doi ani de procese, instanța a decis că ambii mei copii să studieze la școala de stat, Școala Gimnaziala 150 din București, instituție de top aflată în primele zece școli din țară, cu rezultate remarcabile la Olimpiade și concursurile școlare și nu la o școală privată, așa cum și-ar fi dorit fostul meu soț, care însă nu a demonstrat instanțelor prin care ne-a tot târâit, atâtp e mine, cât și pe copii și că este dispus să și plătească!!!

Mai mult, a susținut în permanență în fața judecătorilor că nu are bani (propriilor copii le da o pensie alimentară de tot râsul, de vreo 800 de lei pe lună ambilor), dar a pretins că școala respectivă îi poate primi pe… gratis!!! Cu un fel de bursă dacă au doar note mari….pe bune???

Phii….cine să creadă așa ceva???? Îi mulțumesc pentru susținere și profesionalism doamnei avocat DE TOP din Baroul București, care ne-a susținut cauza cu tot sufletul, în interesul și de dragul copiilor pe care știu că îi iubește!!! Ionela, sunt convinsă că vor deveni studenți eminenți și adulți de succes, cu ajutorul tău și al cadrelor didactice cărora le mulțumesc pentru suport!!! Ura!!! Am cel mai frumos cadou anul acesta!!!”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

sursa: libertatea.ro

loading...