Ce s-a intamplat cu magazinul Oanei Roman din Pitesti! Toata lumea a spus ca a dat faliment din cauza soțului ei, dar adevarul este altul! „L-am…” Oare ce va spune lumea când se va afla:

Ce s-a intamplat cu magazinul Oanei Roman din Pitesti! Toata lumea a spus ca a dat faliment din cauza soțului ei, dar adevarul este altul! „L-am…” Oare ce va spune lumea când se va afla:

Oana Roman a luat decizia de a inchide boutique-ul pe care il detinea in Pitesti si sa il transforme intr-unul cu vanzari pe internet!

In urma cu doi ani, Oana Roman era foarte fericita! Vedeta era proprietara unui magazin de haine, incaltaminte si accesorii in Pitesti. Locatia se afla in incinta unui hotel de patru stele a carui proprietara era chiar nasa sa si se bucura de o clientela selecta.

De afacere se ocupa sotul Oanei si o perioada, lucrurile au mers bine! “Este un business excelent si sper sa aiba o continuitate! Eu si Marius am pus mult suflet in el, insa, de multe ori, te ciocnesti ba de birocratie, ba de personal. Oricum, lucrurile decurg OK si merg in directia dorita de noi”, povestea, la vremea respectiva, Oana.

In timp, din pacate, situatia s-a schimbat! Nemultumită de cum mergeau lucrurile si punand in balanta profitul si timpul petrecut departe de casa de barbatul ei, Oana Roman a decis sa renunte la magazin, ba chiar lumea a inceput sa spuna ca afacerea vedetei a intrat in faliment!

Adevarul este altul, iar fosta prezentatoare sustine ca, in mod surprinzator pentru multi, business-ul ii functioneaza, dar pe net!

“Magazinul l-am transformat intr-unul online! L-am inchis fizic si am facut unul pe net, fiindca e mai simplu. In plus, este mai usor pentru mine si pentru Marius, fiindca ne era greu sa facem naveta. El s-a si angajat la o florarie si ii place acolo, iar eu am un job foarte bun la o companie care detine peste 30 de locatii! Mi-ar fi fost dificil sa ma deplasez tot timpul la Pitesti”, a declarat Oana Roman, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei sunt în al nouălea cer de bucurie: ,,Dumnezeu m-a răsplătit!” Oana, în lacrimi, a vrut să se afle vestea de la ea și a spus în gura mare

Oana Roman și Marius Elisei au o viață liniștită care îi mulțumește pe amândoi. Cel mai mare motiv de fericire pare să fie fetița lor, care are deja 3 ani și jumătate, dar reușește deja să își uimească mama, emoționând-o până în pragul lacrimilor.

De data aceasta, Oana a fost total impresionată de modul în care pictează fetița ei. Vedeta a pus câteva mostre ale talentului fetei sale, alături de următoarele cuvinte:

,,Nu am eu bani mulţi, nu am case şi maşini scumpe, nu călătoresc destul şi nu-mi permit extravaganţe, dar am un copil minune care la 3 ani jumăte pictează aşa! Un copil bun, cuminte, deştept, frumos şi binecuvântat! Dumnezeu m-a răsplătit!”

loading...

Iată capodoperele micuței Isabela, cele care au impresionat-o pe mamă până la lacrimi:

Citeste si: Care este averea Oanei Roman. Vedeta a spus foarte clar care este situația ei financiară. Oana Roman este fiica Mioarei Roman și a fostului Premier al României, Petre Roman.

Vedetă de televiziune, despre Oana Roman s-a speculat că ar avea foarte mulți bani.

Sătulă de astfel de comentarii, oana Roman, care este căsătorită cu Marius Elisei și de care a fost la un prag de divorț, a pus lucrurile la punct.

Care este averea Oanei Roman.”M-am săturat de lumea care îmi spune că suntem niște îmbuibați”

În cadrul eisiunii „Răi da’ buni”, pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars, Oana Roman, care are o fetiță pe nume Maria Isabela, a lămurit lucrurile în ceea ce privește situația ei financiară.

„Aş vrea să facem un studiu în care să ne uităm la toţi copiii celor care au fost preşedinţi sau premieri după 1980. M-am săturat de toată lumea asta care îmi spune că noi suntem nişte îmbuibaţi, care am trăit în puf şi nu am avut lipsuri. M-am săturat de atâta nedreptate. Prea puţini vor să vadă că eu sunt singurul copil de politician care trăieşte din munca lui.

Eu nu am afaceri cu statul. Nu am luat în viaţa mea de la statul român vreun leu pentru a face vreo afacere. Stau într-o casă pe care mi-am cumpărat-o singură, un apartament cu trei camere. Am o maşină veche de zece ani şi deocamdată nu am bani nici măcar să fac un leasing pentru alta nouă.

Duc o viaţă absolut banală şi nu am avere. Tata stă într-o amărâtă de casă într-un cartier de la marginea Bucureştiului, mama stă într-o chirie pe care nici pe aia nu are cum să o plătească, pentru că mai nou i-au trimis nu ştiu ce hârtie cum că trebuie să elibereze spaţiul”, a declarat ea.

„Dacă aş avea, s-ar vedea! Nu aş umbla cu o maşină veche de zece ani! Eu nu-mi plâng de milă şi nici nu şantajez pe cineva. Eu cer puţin respect. Mi-aş dori ca oamenii ăştia care au profitat atunci să spună măcar «bună ziua» acum.

Pentru ei la acea vreme să fie în casa lui Petre Roman era cel mai important lucru. Eu am ajuns să iau credit de la bancă pentru a putea supravieţui. Nu am loc în ţara asta, deşi am studii şi am făcut şcoala pe bune la Sorbona”, a mai spus Oana Roman.

loading...