Îl vedem prezentând Exatlon, dar puțini știu de ce a decis Cosmin Cernat să părăsească România! S-a spus că a fugit din cauza datoriilor, dar uite ce scria în declarația sa de avere: Asta nu e tot, cu ce s-a ocupat Cosmin în Canada după ce a părăsit țara:

Îl vedem prezentând Exatlon, dar puțini știu de ce a decis Cosmin Cernat să părăsească România! S-a spus că a fugit din cauza datoriilor, dar uite ce scria în declarația sa de avere: Asta nu e tot, cu ce s-a ocupat Cosmin în Canada după ce a părăsit țara:

Celebrul prezentator și producator de televiziune Cosmin Cernat, el însuși pasionat de sport, este cel care prezintă de sâmbătă până marți Exatlon România!

Stirea ca fostul comentator sportiv Cosmin Cernat ar fi fugit din Romania din cauza datoriilor a aparut în urmă cu doi ani pe mai toate platformele media din tara.

Recasatorit cu Madalina, dupa casnicia cu fosta mare sportiva Monica Iagar, Cosmin a fost, după plecarea din țară, producatorul unei emisiuni de turism realizata in Canada de Sorin Mihailovici, fost jurnalist roman.

Ultima declaratie de avere a lui Cernat, depusa pe 16 august 2016, din postura de consilier al ministrului la Ministerul Tineretului si Sportului, cuprindea salariul anual al acestuia, de 18000 lei, ca director de imagine la Federatia Romana de Lupte, plus alti 22500 lei, dobanditi din munca de moderator/prezentator la diverse evenimente. Cu un salariu lunar total de 3300 de lei, Cernat nu declarase ca detine case sau terenuri, are o masina din 2004 si un credit de 43000 de euro, contractat in 2010 si scadent in 2035.

loading...

Cancan.ro menționa în urmă cu doi ani că pentru a reuşi să plece la muncă în străinătate, Cosmin a fost nevoit să îşi vândă şi apartamentul pe care îl avea în Capitală, ca să poată avea suma necesară pentru un „nou start“. Şi nu numai atât, pentru că respectivii bani i-au fost de mare folos şi a reuşit să îşi acopere şi alte datorii pe care le mai avea.

Povestea de dragoste cu Mădălina l-a schimbat total

Imediat ce a cunoscut-o pe Mădălina, cu care s-a şi căsătorit în 2011, viaţa sa pare să se fi schimbat radical, pentru că înainte de-a pleca din ţară, acesta a recurs la mai multe schimbări. Una dintre ele a fost un trai de viaţă mai sănătos, iar datorită acestuia a şi slăbit foarte mult, ajungând de nerecunoscut. O perioadă toată lumea s-a întrebat dacă nu cumva suferă de vreo boală, dar iată lucrurile stau cât se poate de bine, în prezent, pentru popularul prezentator TV.

Cosmin Cernat și-a început activitatea la TVR în 1996, după care a intrat în echipa Kanal D, în 2007, odată cu lansarea stației pe piata audiovizualului din România. A fost redactor-șef al Stirilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor „Fluier de start” și „Fluier final”.

Cosmin Cernat și-a câștigat simpatia publicului și prin faptul că a prezentat o serie de formate TV de divertisment precum „Ploaia de stele”, „Spune-mi prețul” , „Stele de 5 stele”, „Șatra”.

loading...