6 trucuri pentru ca lacul de unghii să reziste mai multe zile

Nimic nu ne enervează mai tare decât gândul că dedicăm atâta timp manichiurii, iar după doar o zi oja deja a sărit! Tocmai de aceea suntem mereu în căutarea acelor trucuri care să ne asigure o manichiură mai longevivă, iar astăzi îți împărtășim 6 trucuri ingenioase de la Cătălina Stoica, nail expert.

O manichiură nouă este unul dintre acele lucruri care au puterea să îți schimbe starea de spirit instantaneu. Totuși, buna ta dispoziție scade la fel de brusc atunci când vezi că oja a început să sară de pe unghii. Dacă unghiile tehnice nu sunt o opțiune pentru tine, atunci trebuie să fii la curent cu toate trucurile care îți promit o durată mai mare a ojei pe unghii și vizite mai rare la salon.

Îți ușurăm munca: am apelat la Cătălina Stoica, Nail Expert pentru a ne oferi toate trucurile ei pentru o manichiură cât mai rezistentă.

loading...

Degresează bine unghiile înainte de a începe manichiura. Poți repeta această acțiune chiar și de două ori și ai grijă să insiști bine în șanțul unghial. Pentru asta, poți folosi un dizolvant blând sau chiar apă cu săpun. Dacă îndepărtezi orice urmă de grăsime, oja va avea o bază bună la care să adere.
Ulterior aplică două straturi generoase de bază (base coat). Nu numai că îți va proteja unghia de pete, dar va face și oja să adere mai bine. Recomandarea Cătălinei sunt bazele de unghii de la Jessica: Reward, Fusion, Bend don’t break, Critical care sau Restoration Rejuvenation. Alege un tratament potrivit problemei unghiilor tale. TIPS: între straturile pe care le aplici, este necesar să faci o pauză de minim un minut, pentru a le lăsa timp să se usuce.
Aplică baza pentru unghii chiar și sub unghie. Oferă protecție suplimentară și ferește unghia de subțiere.
Aplică lacul de unghii în straturi subțiri și repetă procedeul până obții opacitatea dorită. De asemenea, lasă timp de uscare suficient între straturi.
Nu uita niciodată de lacul de sigilare. Cătălina Stoica recomandă Top Priority sau Thick de la Jessica Cosmetics.
Catalina Stoica crede cu tărie că dacă aplici zilnic acasă un strat de top coat, lacul va rezista pe unghii până la 10 zile. Top coatul Brilliance de la Jessica este creat special pentru a fi aplicat zilnic pentru că este foarte subțire și foarte lucios și astfel nu îngroașă stratul de culoare.

loading...