Acum doua saptamani si-au botezat fetita! Azi a fost iar bucurie mare in familia lui Varciu! Ce anunt a facut Anda! Like-urile au curs instant

A fost petrecere mare vineri seară în familia lui Liviu Vârciu! Sărbătorita familiei – Anda Călin! Tânăra i-a avut alături pe cei mai importanţi oameni din viaţa ei.

Liviu Vârciu i-a cântat iubitei lui şi a îmbrăţişat-o imediat după ce cu toţii i-au urat “La mulţi ani”.  Ceea ce uimeşte pe toată lumea este faptul că în loc de tort, Liviu Vârciu ţine în mână o cutie de îngheţată, cu o lumânare aprinsă.

Nimic ieşit din comun, mai ales dacă ne gândim că Liviu Vârciu dă întotdeauna dovadă de originalitate şi imaginaţie.
Trebuie să recunoaştem că Anda Călin este într-o formă de zile mari! A născut în urmă cu câteva luni, dar a ştiut cum să revină la silueta ei.
Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat ieri fiica, pe Anastasia. CANCAN.ro a transmis imagini live de la fața locului.

A avut loc creștinarea copilului, însă petrecerea de botez va avea loc în luna mai. La petrecerea de botez vor participa circa 400 de persoane, iar printre cei care vor cânta la eveniment se numără Adi Minune și Jean de la Craiova.
„Părintele a fost foarte emoționat. A spus că e singurul copil pe care l-au botezat care a zâmbit.

Ne bucurăm și să fim mândri că avem un astfel de copil”, a spus Liviu Vârciu la ieșirea din biserică. „Aseară a plâns foarte tare, se spune că cere botezul.
Cred că am dormit vreo 2 ore, 2 ore și jumătate. Ciudată treaba, zici să nu crezi, dar… (…) Petrecerea va avea loc pe 19 mai.

Va fi o petrecere cu foarte mulți prieteni, de asta am făcut acum botezul în cerc restrâns. Fetița va împlini luna aceasta 6 luni și am zis să o creștinăm că așa este frumos. Suntem credincioși, credem în Dumnezeu și nu mai puteam să stăm cu botezul până pe 19 mai.

loading...

Cum e de când suntem părinți? E multă bucurie, dar e și un stres. Suntem stresați și ne facem griji: nu doarme, nu mănâncă, aoleu e bolnavă, plânge, dar de ce plânge? Dar mai mare bucurie decât să ai copil nu există pe pământ!

În rest, mulțumim lui Dumnezeu că fetița e cuminte! Doarme, am avut noroc. E exact ce trebuie!”, a mai declarat Liviu Vârciu.

Vârciu a pregătit botezul în mare secret

Liviu Vârciu a ținut secretă data botezului Anastasiei. Chiar în urmă cu o lună, prezentatorul TV susținea că acesta va avea loc în luna mai. „Botezul fetiţei va avea loc în luna mai.
Atunci am hotărât să îl facem pentru că o să fie cald şi ne vom putea desfăşura mai bine. Localul va fi de lux, sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi”, declara Liviu Vârciu.

Fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, Anastasia Maria, s-a născut pe 26 septembrie 2017.
Liviu Vârciu mai are o fată, de 14 ani, Carina. Înainte de fericitul eveniment, al nașterii fetiței lor, Liviu Vârciu a fost întrebat despre o eventuală căsătorie.

El a spus că nu este momentul să fie din nou însurat.
”Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face.
Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală.

Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea.
Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea.

Pentru că i-am promis de anul trecut că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu înainte de a deveni din nou tătic.

loading...

Leave a Reply