Ce frumos a făcut Mihai Morar anunțul! Like-urile au curs instant, fanii sunt uimiți! Da, chiar s-a întâmplat! Îți puteai imagina așa ceva?!

Despre viața de familie a lui Mihai Morar nu se știe foarte multe, asta fiindcă acesta nu apare prea des în ziarele de cancan. Tocmai de aceea trebuie să aflați că Mihai Morar are o familie minunată și fericită, fiind unul dintre cei mai împliniți tătici din showbizul românesc.

Cu ocazia sărbătorii Floriilor, fericitul tată a ținut neapărat să îi facă o urare frumoasă și extrem de emoționantă uneia dintre fetițele sale, Cezara. Cei doi s-au pozat într-o frumoasă piață cu flori, în timp ce prezentatorul tv își ținea în brațe fetița, iar micuța îi zâmbea în cel mai dulce mod.

„Azi ți-am cumpărat o piață de flori. Oferă-mi, in schimb, doar o viață de flori. La mulți ani! #florii.”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Pe de altă parte, fanii s-au întrecut în urări care mai de care mai inspirate: „Să ai o zi frumoasă plină cu zâmbete și fericire!❤ / Dragostea unui tată / La mulți ani!Să fiți mândre ca aveși un așa tată.”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Discreţia a fost literă de lege în casa lui Morar pentru că ştiut foarte bine că mai puţină afişare înseamnă protecţie şi linişte. Gabriela, soţia vedetei de la Antena este o prezenţă discretă şi iese foarte rar în lume. „Amândouă sunt foarte cuminţi şi liniştite, dovadă că legătura aceea dintre gemeni există.

Amândouă vor aceleaşi jucării. Spre exemplu au cerut de Moş Nicolae acelaşi cadou: un pinguin care trebuie consultat…dus la doctor. Lucrurile nu stau la fel când vine vorba de haine. Una preferă lucrurile mai elegante, iar cealaltă e pe stilul sport. Spre exemplu, Mara mi-a spus astăzi că vrea să se îmbrace cu rochiţă, iar Cezara şi-a ales colănţei si ugg-uri”, a spus Gabriela Morar, potrivit click.ro.

Micuţele s-au gândit deja ce vor să se facă atunci când se vor face mari. „Mara vrea să se facă pisică, iar Cezara căţel, dar de câteva zile încoace şi-a schimbat opţiunea. Îmi spune că vrea să fie căluţ. Sunt animalele lor preferate”, a mai povestit simpatica mămică. „Suntem căsătoriţi de 7 ani. Secretul căsniciei este respectul. Acesta este cel mai important, apoi iubirea, care s-a transformat din pasiune în respect, o dată cu trecerea anilor”, ne-a marturisit doamna Mihai Morar.

loading...

Iată mai multe imagini din intimitatea familiei lor:

 

loading...

Leave a Reply