Daniela Gyorfi, făcută de râs de fiica ei! Fata a zis totul de față cu toată lumea. Întrebată ce fac părinții ei în dormitor, a dat din casă cel mai rușinos lucru

Printre artiștii din lumea mondenă, Daniela Gyorfi se găsește printre cei ce se pot declara fericiți: are un partener de viață care o iubește la nebunie, dar și un copil minunat, pe Maria, care e pe cât de simpatică, pe atât de inteligentă. De fiecare dată când apare în faţa camerelor reuşeşte să atragă simpatia publicului datorită felului inocent în care vorbeşte.

Ei bine, de această dată, Maria a fost invitată într-o emisiune TV unde a fost întrebată un lucru mai intim despre părinții ei: ce crede ea că fac aceștia atunci când se închid în dormitor. Răspunsul dat de Maria i-a făcut pe toți să râdă în hohote:

loading...

„Când părinţii mei se închid în dormitor se pupă. Mai fac şi gălăgie, ţipă şi vorbesc urât. Se bat şi cu pernele şi se aude patul scârţâind, dar nu e frumos să scârţâie aşa pentru că poate să se audă şi la vecini. Cred că se joacă cine sare cel mai mult în pat. Nu-i frumos să deranjezi un copil, mai ales dacă el vrea să stea în linişte”, a spus Maria, fiica Danielei Gyorfi.

În februarie, de ziua ei, Maria i-a spus mamei sale un alt lucru care a emoționat-o profund, însă într-un alt fel…: „Maria mi-a spus că nu vrea nimic, a vrut-o doar pe bunica de la Bacău. Eu i-am făcut un tort cu Buburuza şi a spus că vrea să meargă într-un loc la ştrand.

I-am spus că darul ei este că o duc la televizor. Şi astăzi când a ieşit de la şcoală mi-a spus că vrea o bicicletă şi i-am spus că o să-i aducă Iepuraşul”, a spus Daniela Gyorfi despre fetiţa ei.

loading...

Leave a Reply