O tânără din Brăila caută pe Facebook mamă pentru fetiţa ei de doar 4 zile: „Vreau să o adopte cineva care…” Motivul e înfiorător, întreaga țară s-a cutremurat.

O mamă disperată caută mamă pentru bebelușul ei, o fetiță de numai patru zile care, deși a trăit atât de puțin, deja pare condamnată la o viață cruntă. Mama copilei are 23 de ani, și spune că nu are mijloacele necesare pentru a o crește, tocmai de aceea vrea să găsească o familie care să o iubească și să o îngrijească așa cum merită.

Pentru a găsi o astfel de familie, tânăra disperată a postat un mesaj pe un site de socializare, în care menționa că dorește să își dea copila nou-născută spre adopție.

„Bună ziua, mămici! Eu am născut o fetiţă sănătoasă. Este în spital la Brăila. Vreau să o adopte cineva care are ce să îi ofere mai multe. Eu nu am posibilităţi. Nu mă criticaţi, dar nu am ce face! Daţi mai departe să vadă! Poate o ia cineva.”, a scris tânăra mămică în vârstă de 23 de ani.

Elena a născut vineri și a postat mesajul de mai sus alături de două imagini cu nou-născutul, chiar dacă ceea ce face îi rupe inima în bucăți. O doare sufletul, o doare tot corpul când spune aceste cuvinte, dar altă soluție se pare că nu are pentru cea mică.

Elena a adus-o pe lume pe fetiță și vrea să o știe în siguranță, la căldurică, cu burtica plină, nu condamnată la o copilărie fără NIMIC! „Aş vrea să o iau, dar nu am cu ce să o cresc”.
Femeia mai are un băietel de un an si nouă luni, susține că l-a crescut singură, cum a putut.

 

Citeste si: Bărbatul a găsit un copil pe stradă, într-o cutie de pantofi. Peste o săptămână a găsit un alt copil, i-a adoptat pe amândoi, dar abia peste 35 de ani a înțeles ce se întâmplă, cine erau copiii și ce a făcut…..

Ceea ce a făcut acest bărbat este incredibil și merită toate like-urile din lume, iată povestea lui excepțională.

loading...

În anii 1980, China a introdus o nouă politică referitoare la copii (fiecare cuplu trebuia să aibă doar un copil), o politică ce a dus la multe avorturi atunci când părinții aflau sexul copilului, dar și la mulți copii abandonați. În China de atunci, a avea o fată nu era mereu un lucru de dorit. Băieții aveau mai multe șanse de a obține slujbe bine plătite. Dar nu toți părinții au făcut avorturi, unii își ucideau copiii care aveau ghinionul de a se naște fete, alții le abandonau pe străzi, în cutii de pantofi. Dar o persoană refuza să vadă asta întâmplându-se, numele lui este Yu Shangzhong.

Conform News Asia, Yu Shangzhong și soția sa au adoptat prima fiică în urmă cu 35 de ani, el avea pe atunci 40. Patru ani mai târziu el a găsit o fetiță abandonată pe străzi, într-o cutie de pantofi, iar bărbatul nu a avut inima să o lase acolo, așa că a dus-o acasă, au adoptat-o, iar de-a lungul anilor, cei doi au ajuns să adopte 12 fete.

Cea mai mare fiică a lor povestește că nu le-a fost mereu ușor: ,,Am avut zile grele. Când eram mică mama mă căra în spate cu ea, aduna mâncare de pe stradă și cerșea. Oamenii ne dădeau bani și haine”. Din cauza dificultăților, ei au găsit, în timp, alți oameni care să adopte fiicele mai mari. Dintre toate fetele, două studiază acum la universitate, și doar 5 dintre cele 12 au rămas cu cei doi părinți adoptivi.

La aniversarea de 70 de ani a lui Yu, toate fiicele s-au adunat și i-au dăruit un inel de aur, drept semn al aprecierii tuturor. Această poveste ar trebui să ne amintească de faptul că suntem extrem de norocoși fiindcă trăim în această parte a lumii. E greu să nu fii mișcat de dedicarea cu care Yu, care de-abia avea și el ce mânca, le-a ajutat pe acești copii părăsiți de proprii părinți!

loading...

Leave a Reply